10x Leuke Sinterklaas cadeautjes voor een baby

Nog opzoek naar leuke babycadeautjes voor Sinterklaas? Deze 10 leuke cadeautjes voor een baby voor Pakjesavond maken iedere baby blij!

by 
leuke sinterklaascadeautjes voor een baby

Leuke Sinterklaas cadeautjes voor een baby. Ben jij nog opzoek naar leuke babycadeautjes voor Sinterklaas? Maar kom je er niet zo goed uit waar je een baby blij mee kan maken? Dan komt dit lijstje zeker van pas! Deze 10 leuke cadeautjes voor een baby voor Pakjesavond toveren gegarandeerd een lach op het gezicht. Ze zijn vrolijk en zorgen heel veel speelplezier. Daarnaast zit er voor ieder budget wel wat tussen. Hier komen ze!

Leuke Sinterklaas cadeautjes voor een baby

leuke sinterklaas cadeautjes voor een baby

1 Bijtspeeltje Sophie de Giraf / 2. Flapjesboek “Beestje, waar ben je?” / 3. Bellenblaas / 4. Koetje Boebal / 5. Rollend speeltje om kruipen te motiveren / 6. Stapelwolken / 7. Badspeeltje Nijntje / 8. Knipserboek / 9. Babybad / 10. Rubberen diertjes

Leuke Sinterklaascadeautjes he? Dit zijn een aantal ideeën om aan een baby te geven. Daarnaast kun je het zo duur maken als jezelf wilt. Een bellenblaas kost ongeveer 50 cent per flesje en de baby gaat zich helemaal verwonderen. Boekjes zijn altijd leuk en zijn er natuurlijk ook in allerlei soorten en maten. Maar flapjesboeken en knisperboeken blijven het allerleukste. De stapeltoren zal de baby een lange tijd leuk vinden. Deze is van het merk Mushie, maar ook hier heb je goedkopere varianten van. Nummer 4 en 5 zijn babyspeelgoedjes die geluid maken. Ook hier zijn baby’s dol op, dus het kan het anders dan dat ze de koetje boebal van Vtech en de Skip Hop Beetroot ook heel leuk gaan vinden!

Heb je trouwens deze heerlijke hapjes voor Pakjesavond al gezien?

Meer inspiratie nodig: Dit zijn de leukste Sinterklaascadeau’s voor jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *