10x Leuke dingen om te doen met Valentijnsdag

De eerste “feestdag” is al weer in zicht! Volgende maand (14 februari) is het Valentijnsdag. Voor sommigen een dag die niet zo veel waarde heeft…

by 

De eerste “feestdag” is al weer in zicht! Volgende maand (14 februari) is het Valentijnsdag. Voor sommigen een dag die niet zo veel waarde heeft en voor anderen juist een dag die voor het begin van een nieuwe relatie kan zorgen. Ik vind het leuk om zo veel mogelijk te vieren. Dus ook Valentijnsdag. Nu hoeft het van mij niet met allerlei cadeautjes, maar als je tijdens deze dag elkaar net even wat meer liefde geeft, dan is dat toch heerlijk! Daarom heb ik een lijstje met 10x Leuke dingen om te doen met Valentijnsdag. Hier komen de tips!

Wat kun je doen met Valentijnsdag

1. Liefdesbrieven speurtocht

Ken je die film “P.S. I love you”? Hierin krijgt een weduwe vrouw iedere keer brieven van haar overleden man. Deze brieven heeft hij natuurlijk al eerder geschreven, maar creëert hiermee dat hij nog een beetje bij haar is. Nu is dit een beetje gek om met Valentijnsdag na te bootsen, maar je kan je liefje natuurlijk wel meerdere brieven sturen en hier een mini speurtocht mee maken.

2. Ontbijt op bed

Maak een uitgebreid ontbijt op bed. Denk aan een gekookt eitje, verse jus of champagne met aardbeien. Woon je niet samen, dan kun je het ontbijt op bed natuurlijk ook langs brengen.

3. Een bier / wijnproeverij

Een leuk idee om te doen tijdens valentijnsdag als jullie allebei van bier of wijn houden, is het organiseren van een bier of wijnproeverij. Lekkere bijpassende hapjes erbij en het wordt hoe dan ook gezellig!

4. Samen koken

Ga gezellig samen thuis koken. Knus met z’n tweeën. Je hoeft de deur niet uit en je kan je huis zelf gezellig maken met een mooi gedekte tafel en kaarsjes.

5. Spelletjes

Bordspelletjes zijn altijd leuk! Kolonisten van Catan, Ticket to Ride of een vragenspel om elkaar nóg beter te leren kennen. Eventueel kun je de Wii ook aanzetten. En wil je het helemaal gezellig maken? Ga dan voor Twister!

6. Hotelbadkamer

Een idee voor Valentijnsdag is het gezellig maken van de badkamer en je liefje daarmee te verrassen. Kaarsjes aan, muziekje aan, wat extra lekkere douche- of badproducten. Genieten en ontspannen tegelijk.

7. De eerste date

Een leuk idee om te doen met Valentijnsdag is het herbeleven van jullie eerste date. Vooral als jullie al een lange tijd bij elkaar zijn. Er komen vast hele mooie en leuke herinneringen naar boven.

8. Avond picknick

Picknicken is heel erg romantisch, maar een avond picknick is eigenlijk ook heel leuk! Zoek een mooi plekje uit op het strand of in een park, vul een mand met lekkere borrelhapjes en een flesje wijn en zet her en der wat kaarsjes neer.

9. Karaoke

Muziek is altijd gezellig. Ga daarom samen karaoke zingen. Hilarisch en je leert elkaars muzieksmaak gelijk goed kennen.

10. Neem je liefje mee op een avondwandeling

Ga samen naar buiten en maak een heerlijke wandeling over het strand, door de natuur of door een stad. Je bent echt met z’n tweetjes, waardoor je goed kan praten. Koud? Kruip na de wandeling dicht tegen elkaar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *