10x Toffe items met korting bij Kwantum

Terwijl ik aan het eind van november niet kan wachten tot de Kerstboom weer versierd kan worden en de kerstversiering door het hele huis verspreid…

by 

Terwijl ik aan het eind van november niet kan wachten tot de Kerstboom weer versierd kan worden en de kerstversiering door het hele huis verspreid kan worden, ben ik in januari ook wel weer blij dat het allemaal weer opgeruimd mag worden. Maar nadat de kerstversiering weer op zolder beland is, kan je woonkamer er ineens heel leeg uitzien. Gelukkig zijn er nu ook veel webshops die Sale hebben. Dus mocht je wat niets willen shoppen, dan is dit wel een heel goed moment. Ik ben gaan speuren naar leuke items en ik kwam een aantal hele leuke items met korting bij Kwantum tegen. Benieuwd naar mijn vondsten? Hier komen ze!

10x Korting bij Kwantum

1. Wandrek – €15 / 2. Kussen Lisio – €19 (3+1 gratis) / 3. Mokken – €6 / 4. Vaas Mauri – €11 / 5. Vaas Bezon – €7,50 / 6. Kussen Palmi – €17 (3+1 gratis) / 7. Badmat – €9 / 8. Kussen Cres – €18 (3+1 gratis) / 9. Kussen Blanzy – €9 (3+1 gratis) / 10. Mand Rossi – €25

Leg een paar andere kussen op de bank en je interieur krijgt gelijk een andere uitstraling. Het is leuk om kleuren, structuren en materialen met elkaar te combineren voor een heerlijk huiselijk gevoel.

Heb je een paar kussens over, doe ze dan in een mand. Zo krijgen ze toch nog een plekje in het interieur.

Ook vazen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Ze mogen opvallen, maar hebben vaak wel een krijtachtige structuur als de vaas met nummer 4. De vaas met nummer 5 is al een lange tijd een hele populaire woontrend en blijft wel echt heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *