12x Super mooie verjaardagstaarten

Volgende maand is het een hele gezellige verjaardagsmaand. Mijn dochtertje Nora, mijn man, mijn vader en mijn neefje is jarig. Eindelijk weer een heleboel feestjes!…

by 

Volgende maand is het een hele gezellige verjaardagsmaand. Mijn dochtertje Nora, mijn man, mijn vader en mijn neefje is jarig. Eindelijk weer een heleboel feestjes! Vooral de verjaardag van Nora is natuurlijk heel erg leuk. Ik ben alvast aan het rondkijken naar inspiratie voor haar verjaardag. Mooie versiering, cadeautjes en natuurlijk de verjaardagstaart. Nora is dol op regenbogen, dus ik verwacht dat het een kleurrijke verjaardagstaart gaat worden.

Voor de eerste verjaardag van Nora heb ik een taart van de HEMA versierd met sprinkels, snoepjes en prikkertjes. Het resultaat was heel erg leuk geworden! Daarom besloot ik ook voor de verjaardag van Tim een taart van de HEMA te gebruiken en deze te versieren met Winnie de Poeh. Deze vond ik super schattig! Maar toch wil ik dit jaar iets anders gaan doen. Ter inspiratie heb ik 12 super mooie verjaardagstaarten gevonden die een verjaardag onvergetelijk gaan maken! Hier komen ze!

Super mooie verjaardagtaarten

Deze simpele verjaardagstaarten zijn eigenlijk zo perfect! De lange kaarsjes lijken met erg leuk voor de verjaardag van Nora. En ook de sprinkels zullen haar helemaal blij maken.

Verjaardagstaart met Schleich dieren

Hoe leuk zijn deze verjaardagstaarten! De dieren zijn niet eetbaar, maar zijn van het merk Schleich. De dieren zijn niet heel goedkoop, maar na de verjaardag zijn ze nog steeds erg leuk om mee te spelen.

Naked cake met sprinkels

Deze taarten zijn niet alleen heel erg leuk voor een kinderverjaardag, maar zijn eigenlijk super mooi voor iedere verjaardag! En oh man, wat zien die donuts er lekker uit.

Rainbow cake

Tenslotte kon ik het niet laten om wat regenboogtaarten te zoeken. De eerste taart is heel erg leuk, maar de tweede en de derde taart zijn helemaal tof om te zien! Wie wil nou niet zo’n gave verjaardagstaart!

Ik snap wel dat Nora dol is op regenbogen. Ook vind ik de taarten met dieren erg leuk. Die feesthoedjes zijn zo schattig! Zodra ik de perfecte taart heb gevonden, zal ik hem zeker aan jullie laten zien. 😀

4 comments

  1. Ik heb zo’n taarten-bak-fase gehad. Het was erg leuk maar op een gegeven moment was ik er ook wel klaar mee. Maar als ik zo die regenboogtaart zie (die laatste) dan krijg ik toch weer zin om er eentje te maken.

  2. Hai! Wat een mooie taarten! Ik vind het jungle idee helemaal leuk, weet je toevallig ook waar de mini feesthoedjes vandaan komen op de dieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *