16x De leukste winterfilms

Leukste winterfilms. De decembermaand is zó enorm sfeervol. Wij hebben sinds gisteren de Kerstboom al weer in huis staan en nu heb ik ook echt…

by 
leukste winterfilms

Leukste winterfilms. De decembermaand is zó enorm sfeervol. Wij hebben sinds gisteren de Kerstboom al weer in huis staan en nu heb ik ook echt het gevoel dat de Kerst steeds dichterbij komt. Maar voor het zover is, is december ook een perfecte maand om lekker onder een warm plaid met chocolademelk een leuke kerstfilm of winterfilm te kijken. Inmiddels zijn er onwijs veel winterfilms, waardoor je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Geen nood, want ik heb 16 leuke winterfilms onder elkaar gezet waarmee je gegarandeerd een gezellige, knusse avond krijgt.

16x De leukste Winterfilms

Love Actually

De eerste film is best bekend en een hele leuke kerstfilm om samen met je liefje te kijken. Love Actually is een heerlijke film en zorgt voor een heerlijk kerstgevoel. Er zitten verschillende liefdesverhalen in en natuurlijk draait het om de kerstdagen.

Mean Girls

 Zit je alleen op de bank en heb je wel zin in een old-school winterfilm? Ga dan Mean Girls kijken. Het is geen hoogwaardige film, maar leuk is hij wel. Het gaat over een groep meiden op een High School die uiteindelijk elkaar leven proberen te pesten. Er zitten veel hilarische scenes in.

The Polar Express

The Polar Expres is een van de mooiste Kerstfilms die er is. Het is sprookjesachtig, meeslepend en eigenlijk voor iedere leeftijd een prachtige film. Een dikke aanrader!

The Holiday

The Holiday is één van mijn favoriete films. NIet alleen in de winter, maar eigenlijk kan ik het hele jaar door deze mooie film wel bekijken. The Holiday gaat over twee onbekende vrouwen die vanwege liefdesverdriet van elkaars woning gaan wisselen. Ze komen allebei in een hele andere wereld terecht en uiteindelijk ontstaan er twee mooie liefdesverhalen.

National Lampoon’s Christmas Vacation

 Wil je liefje of jij graag een grappige kerstfilm kijken? Ga dan voor National Lampoon’s Christmas Vacation. Deze film is hi-la-risch! In deze winterfilm versierd de hoofdpersoon zijn hele huis met lampjes en natuurlijk gaat dat helemaal fout. Zo grappig!

Bridget Jones’s Diary

Mocht je de film Bridget Jones’s Diary nog niet kennen en ben je dol op romantische komedies, dan moet je hem zeker nog bekijken. Bridget Jones is al jaren vrijgezel en vooral rond de feestdagen is dat onderwerp van gesprek. Het is een hele makkelijke film om naar te kijken en er zitten ook veel herkenbare situaties tussen.

The Santa Clause

Nog een typische kerstfilm is The Santa Clause. Dit is een perfecte Kerstfilm om samen met je familie te kijken. Lekkere hapjes erbij en gezellig tegen elkaar aan kruipen.

Hachi

Oh man, wat twijfel ik om deze film in het lijstje te zetten. Het is namelijk een hele aangrijpende en meeslepende film waarbij je vast wat traantjes laat lopen.

Just Married

Ook Just Married is een film die het hele jaar door leuk is om te kijken. Maar aangezien het toch wel een winters sfeertje heeft, is het nu wel een extra goed moment om deze film te bekijken. Het liefst samen met je liefje, omdat het een liefdesverhaal is. Al moet ik ook zeggen dat het erg veel humor bevat.

 

A Christmas Carol

A Christmas Carol is een heel bekend kerstverhaal en eigenlijk zou ook iedereen deze kerstfilm gezien moeten hebben. Hij is meeslepen, magische en bevat een prachtige boodschap. Hij staat vanaf nu op je to do list voor deze winter.

La La Land

La La Land is een muzikale, romantische film. Ik moet wel zeggen dat je van films met veel muziek moet houden, want er zit heel veel muziek in verwerkt. Ik vond het een geweldige film en deze winter ga ik hem zeker weer kijken.

Beauty and the Beast

Stiekem heb ik toch wel en zwak voor Disneyfilms, maar Beauty and the Beast is wel een hele grote favoriet. Nu ik er weer aan denk, kan ik eigenlijk niet wachten om hem weer aan te zetten.

ICE AGE

Opzoek naar een kerstfilm voor het hele gezin? Dan is Ice Age een grote aanrader! Er zijn meerdere delen van en stuk voor stuk zijn ze enorm leuk om samen met je gezin naar te kijken. Je gaat vast lachen om het leuke eekhoorntje.

Sex and the City

Nog een leuke winterfilm om te kijken is de romantische komedie Sex and The City. Misschien ken je de serie wel en dan moet je ook echt even de film(s) kijken. Heb je geen liefde waarmee je samen een winterfilm kan kijken, dan is dit een aanrader. Ook om samen met vriendinnen te kijken.

Frozen

Toevallig begint mijn dochtertje nu geïnteresseerd te worden in Frozen. We hebben de liedjes al aanstaan en dit is één groot feest. Binnenkort ga ik de film aanzetten en ik vermoed dat ze het heel leuk gaat vinden. (En ikzelf ook, haha!)

The Greatest Showman

The Greatest Showman is een super leuke winterfilm. Net als La La Land, bevat deze film ook veel muziek. Het is een prachtig verhaal en er zitten veel mooie scenes tussen. Kom je er deze maand niet aan toe, beloof me dan dat je hem volgend jaar gaat kijken.

Volg mij ook op Instagram!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *