18x Leuke posters voor een kinderkamer

Leuke posters mogen eigenlijk niet ontbreken op een kinderkamer. Het maakt het gezellig en de kinderkamer krijgt meer karakter. Het is tenslotte een plek waar…

by 

Leuke posters mogen eigenlijk niet ontbreken op een kinderkamer. Het maakt het gezellig en de kinderkamer krijgt meer karakter. Het is tenslotte een plek waar jouw kindje zich fijn voelt en waar hij of zij veel tijd wilt doorbrengen. Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om opzoek te gaan naar nieuwe posters. Niet alleen voor in de kinderkamers, maar ook op andere plekjes in huis. Zo hangen er een paar ingelijste posters in de woonkamer, in het toilet en in de hal. Door iedere keer wat posters te vervangen gaat je wanddecoratie niets snel vervelen.

Dit keer ben ik gaan zoeken naar leuke posters voor een kinderkamer en al snel kwam ik een aantal hele toffe posters tegen. Posters voor een jongenskamer, maar ook schattige posters voor een meisjeskamer. Uiteindelijk heb ik er 18 onder elkaar gezet. Hier komen ze!

Leuke posters voor een kinderkamer

1. Swimming Lessons / 2. Animal Mix No2 / 3. Bibbi

4. Explore the Universe / 5. On the Farm NO1 / 6. Every Child

7. Go Bananas / 8. Big Mama / 9. Animal Mix No1

10. Jungle Friends / 11. Funtastic / 12. Hello Sunshine

13. Bird and Elephant / 14. Baby Elephant / 15. Leash of Foxes

16. Le Ecureuil / 17. Plutten / 18. Arctic Animals


Leuk zijn deze kinderposters hè? De poster met de vosjes hangt nu op de kinderkamer van mijn zoontje. En ook de poster met de eekhoorn is daar te vinden. Maar ook de andere posters zijn zo tof! Ze zijn gezellig, kleurrijk en het zorgt direct voor een leuk sfeertje op de kinderkamer. Het muisje en het beertje zijn mega schattig voor op een babykamer, maar stiekem zou ik ze ook wel in een hal kunnen hangen. En Een alfabet poster is ook altijd perfect voor op een kinderkamer. Het is jammer dat ze vaak alleen in het Engels verkrijgbaar zijn.

Alle bovenstaande posters zijn afkomstig van Desenio.nl. Maar wellicht zijn ze ook te vinden bij andere posterwebshops.

Dino posters

Naast bovenstaande posters zijn ook dino posters erg populair. Mijn zoontje van 2 jaar begint dino’s heel erg leuk vinden. Ze zijn natuurlijk heel interessant, omdat het grote, sterke wezens zijn die toch ook iets sprookjesachtig hebben. Bestaan ze echt? Of komen ze net als eenhoorns uit een magische wereld? Voor jonge kinderen is dat mysterieuze natuurlijk erg leuk. En daarom zijn ze ook erg tof om op de slaapkamer te hebben hangen! Ze zijn stoer, machtig en toch ook een beetje spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *