2x Toffe kinderdekbedden van SNURK

Niets is lekkerder dan slapen. Tenminste dat vind ik. En stiekem vind ik het ook heel erg fijn als ik mijn kinderen lekker in hun…

by 

Niets is lekkerder dan slapen. Tenminste dat vind ik. En stiekem vind ik het ook heel erg fijn als ik mijn kinderen lekker in hun bedje zie liggen. De dagen op school en de peuterspeelzaal zijn best intensief en daarom vind ik het dan ook heel erg belangrijk dat ze voldoende nachtrust hebben. Gelukkig vinden mijn kinderen slapen ook erg lekker. Ze hebben allebei een hele leuke, gezellige slaapkamer en sinds kort is hun kamer nog mooier geworden door hun nieuwe dekbedovertrekken van SNURK!

Dekbedovertrek van SNURK

Al jaren slapen mijn man en ik onder een dekbedovertrek van SNURK. Ik werd destijds opslag verliefd op het leuke dekbedovertrek met eikeltjes (Furry Friends). Het was destijds alleen nog maar verkrijgbaar in flanel en eerlijk gezegd wist ik niet zo goed of ik een flanellen dekbedovertrek wel fijn zou vinden. Maar goed, ik vond het printje zo leuk, dat ik het toch bestelde. En sindsdien ben ik om (en mijn man ook). Een flanellen dekbedovertrek is zo heerlijk warm en lekker zacht! Als ik er nu aan denk, dan wil ik er wel weer onder duiken. Alleen tijdens de warme zomermaanden wisselen we vaak met een katoenen dekbedovertrek, maar de rest van het jaar lig ik met veel liefde onder ons eikeltjes dekbedovertrek.

Toch ben ik bij het bestellen van de kinderdekbedovertrekken van SNURK niet voor flanel gegaan, maar voor dekbedovertrek biologische katoen. Onze kinderen hebben het best snel warm en een katoenen dekbedovertrek is natuurlijk ook heel fijn, omdat het goed “ademt”. Wel zijn we natuurlijk voor hele toffe prints gegaan die ze zelf uit hebben mogen kiezen.

Ice cream dekbedovertrek

Nora hoefde niet lang na te denken, want ze werd direct blij van het ijsjes-overtrek. En dat snap ik heel goed. Hoe tof is het om onder/in een ijsje te slapen. Nora staat bij ons ook bekend als ijsjes-eter. Er zijn maar weinig dagen afgelopen zomer voorbij gegaan waarbij ze geen ijsje gegeten heeft. Dus ja, deze keuze was snel gemaakt.

En hij is nog mooier dan verwacht! Het ijsje lijkt net echt en de kleuren staan zo mooi op haar slaapkamer. Het is een feestje om naar te kijken en er onder te liggen! Iedere avond duikt Nora haar halfhoogslaper op om in “haar ijsje” te liggen. Het ziet er zo leuk uit! Een echte aanwinst voor haar meidenkamer, waar ze ook nog eens heerlijk onder slaapt.

Marble Universe dekbedovertrek

Ook Tim had vrij snel zijn keuze gemaakt. Hij is de laatste tijd dol op knikkers en aangezien deze knikkers er een beetje uitzien als planeten vond hij hem super tof voor op zijn slaapkamer. En dit is ook zeker het geval. Het donkere Marble Universe overtrek past zo perfect op zijn slaapkamer! Het is heel sfeervol en stoer tegelijk. Maar ook de knikkers hebben erg mooie kleuren. Tim vindt het helemaal geweldig om de mooiste knikkers te zoeken. En wat ik van tevoren niet wist is dat je dit leuke kinderdekbedovertrek ook om kan draaien. Aan de andere kant is een mooie, rustige streepjes print te vinden in de kleuren wit en zwart. Heel tof voor de afwisseling!

Blij met de nieuwe dekbedovertrekken

Bij beide dekbedovertrekken ben ik voor een eenpersoons dekbedovertrek gegaan. Het biologische katoen voelt heerlijk zacht aan en je voelt de kwaliteit. Het is zo leuk om te zien dat mijn kinderen dol zijn op hun eigen slaapkamer. Ze spelen er heel fijn en ze kunnen er heerlijk tot rust komen. En nu ze ook nog eens een extra gaaf dekbedovertrek hebben, is het alleen nog maar leuke geworden om in deze gezellige kamertjes te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *