3x Geshopt bij Kwantum

Eens in de zoveel tijd breng ik een bezoekje aan de Kwantum. Ik vind het een erg leuke winkel en ik merk dat wanneer ik…

by 

Eens in de zoveel tijd breng ik een bezoekje aan de Kwantum. Ik vind het een erg leuke winkel en ik merk dat wanneer ik er een tijdje niet geweest ben, dat er veel nieuwe dingen te vinden zijn. Dit keer zag ik ook weer veel mooie woondecoratie en leuke items voor in de keuken. Ik moest mij toch een beetje inhouden, omdat we net een vakantie achter de rug hebben, maar toch kon ik niet met lege handen naar huis gaan. Ik kocht uiteindelijk drie hele toffe dingen om mijn interieur mee aan te vullen. Hier komen ze!

Dit kocht ik bij Kwantum

Een webbing theedoos

Ik was al een tijdje aan het rondkijken naar een leuke theedoos. De houten theedoos die ik hiervoor had was kapot gegaan en nu had ik de theezakjes gewoon in een bakje zitten. Deze leuke webbing theedoos zette mij eerst aan het twijfelen. Hij leek me te klein voor theezakjes, maar toch gokte ik het er op. En gelukkig passen de theezakjes net rechtop in deze theedoos. Yes!

Prijs: €12,00

Een lief kussentje

Dit lieve kussentje trok gelijk mijn aandacht. De stof vind ik erg gezellig en knus. Hij heeft nu een plekje op de bank gekregen, waar hij perfect staat, maar stiekem lijkt het mij ook erg leuk om dit kussentje op ons bed te hebben liggen. Hij straalt iets dromerigs uit.

Prijs: €12,00

Een mooie bamboe dienblad

Tenslotte kocht ik een heel mooi rond dienblad gemaakt van bamboe. De prijs van dit dienblad verbaasde mij. Hij is erg groot en staat prachtig bij de rest van ons interieur. Daarnaast is het ook erg mooi om dit dienblad te gebruiken als je in de tuin gaat zitten en niet zo vaak heen en weer naar binnen wilt lopen. Oh, wat ben ik hier blij mee!

Prijs: €16,00

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *