3x Leuke koopjes voor in huis

Een tijdje terug deelde ik drie leuke koopjes via Instagram. Hier kreeg ik erg veel leuke reacties op. Het werd zelfs door leuke budget-accounts op…

by 

Een tijdje terug deelde ik drie leuke koopjes via Instagram. Hier kreeg ik erg veel leuke reacties op. Het werd zelfs door leuke budget-accounts op Instagram gedeeld ter inspiratie. De afgelopen tijd heb ik weer een paar leuke dingen in de sale kunnen vinden die mijn kinderen ook helemaal geweldig vinden. Dit bracht mij op het idee om ook deze koopjes te gaan delen. Hier komen ze!

Appelmand

Het eerste Sale koopje is deze gave mand in de vorm van een appel. Hoe leuk! Ik had er al eentje in de vorm van een peer bij de Kwantum, maar toen ik deze bij de Hema zag wist ik gewoon dat hij met mij mee moest. Hij was namelijk afgeprijsd en kostte nu nog 15 euro. Hij heeft een plekje in de hal gekregen en hij is gevuld met petjes en zonnebrillen.

Houten Paasfiguren

Deze leuke houten Paasfiguren kwam ik tegen bij de Kruidvat. Ze kostte €3,50 en ik vond ze vooral heel erg leuk om straks tijdens Pasen op tafel of ergens anders in huis neer te zetten. Natuurlijk duurt het nog wel even voordat het Pasen is, maar tot die tijd zijn deze Paasfiguurtjes ooknerg leuk om mee te spelen.

Fotohanger

Tenslotte kocht ik deze fotohanger / fotoslinger bij de Kruidvat voor 1,99. Hij is nog leuker dan ik verwacht had, want er hangen goudkleurige hangertjes, kwastjes en blaadjes aan. Zo mooi!! Nu nog wat polaroidsfoto’s eraan hangen en dan is hij perfect!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *