3x Leuke koopjes!

Als je me op Instagram volgt dan heb je waarschijnlijk twee van de drie koopjes al voorbij zien komen. Maar ik zet ze graag nog…

by 

Als je me op Instagram volgt dan heb je waarschijnlijk twee van de drie koopjes al voorbij zien komen. Maar ik zet ze graag nog een keer in het zonnetje. De afgelopen tijd kocht ik namelijk een paar hele leuke spulletjes die ik voor een klein prijsje mee naar huis nam. Ik ben zelf dol op koopjes en ik heb het vermoeden dat ik niet de enige ben. Ik laat ze daarom graag zien.

Broodmandjes van de Blokker

Tijdens een borrel, een etentje of gewoon als er visite is, vind ik het heel gezellig om stukjes stokbrood in een mandje te doen. Deze mandjes van de Blokker vind ik daar perfect voor. Ze zijn niet te hoog en niet te groot. Daarnaast is de kleine versie perfect om toastjes in te doen. Deze set van twee mandjes kostte 3 euro. Aankomend weekend is het Vaderdag en dan gaan ze vast gebruikt worden voor het ontbijt.

Flower schaaltjes van de Blokker

Bij de Blokker kocht ik ook vier flower schaaltjes. Een wit schaaltje, twee roze schaaltjes en een licht blauw schaaltje. Het is een beetje gek maar de kleine schaaltjes kostte 3 euro per stuk en het grote witte schaaltje kostte 2 euro per stuk. En wat nog leuker was, was dat het 1 + 1 gratis was. Yay! Ik heb ze een mooi plekje gegeven op mijn zwevende wandplank in de keuken.

IJsbekertjes van de Hema

En tot slot deze leuke ijsbekertjes van de Hema. Ik vind ze mega schattig! Toevallig kwam ik een soortgelijke beker/vaas bij de Intratuin tegen. Daar vond ik hem ook al erg leuk, maar toen ik zag dat deze van de Hema maar 2 euro per stuk kostte (bij de Intratuin 10 euro), kon ik ze niet laten liggen. Ik moet wel zeggen dat de bekertjes vrij groot zijn. Dus wil je dat er een bol ijs bovenuit steekt, dan heb je een behoorlijke hoeveelheid ijs. Mij hoor je niet klagen, haha! En anders zijn ze misschien perfect als pennenbakjes, plantenpotje, milkshake beker, etc.

Bekijk ook mijn favorieten van H&M!

2 comments

  1. Ze zien der super leuk uit.
    Vind die mandjes echt wel een leuk idee. Zou ik ook eens moeten aanschaffen voor broodjes in te steken als er bezoek komt eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *