5x Deze wil ik hebben!

Soms kom je van die mooie dingen tegen waar je gelijk helemaal blij van wordt en waar je wel een plekje voor weet te bedenken….

by 

Soms kom je van die mooie dingen tegen waar je gelijk helemaal blij van wordt en waar je wel een plekje voor weet te bedenken. Meestal maak ik er een printscreen of een foto van, zodat ik er later nog een keertje naar kan kijken. Ik wil zo min mogelijk impulse aankopen doen, omdat ik eigenlijk zo veel dingen mooi vind. Want ja, dan vliegt het geld er wel snel uit. Maar toch zijn er de afgelopen tijd een paar items voorbij gekomen die ik echt heel mooi vind. Ik ga ze nog niet kopen, maar wie weet komen ze nog een keertje in de Sale en kan ik ze voor een kleiner prijsje alsnog in mijn armen nemen. Hier komen mijn favoriete items van dit moment!

1. Terracotta bloempot / 2. Keramieken kan, borden en schaaltjes – H&M) / 3. Kussenhoes – Maisons du Monde (€12,99) / 4. Tas – H&M (€29,99) / 5. Schaal – HKLiving (€39,95)

Deze prachtige terracotte bloempot zag ik op het Instagramaccount Huisjevannatascha. Zo leuk met die citroenboom erin! Ze kocht hem bij de Kringloopwinkel, dus helaas weet ik niet waar ik hem kan vinden. Maar ik ga zeker opzoek naar een soortgelijke bloempot.

Deze hele Keramiek set zou ik wel willen hebben. Het is van H&M en het staat enorm mooi zo bij elkaar. Als ik deze set zou hebben, dan zou ik het een plekje geven in mijn buffetkast zodat het extra goed opvalt.

Dit leuke sierkussen heb je misschien al voorbij zien komen in mijn artikel over mooie kussens voor binnen en buiten. Hij is van Maisons du Monde. Hij kost maar €12,99, maar helaas komt er €9,00 aan verzendkosten bij.

Deze tas spreekt mij al een tijdje aan. Eigenlijk is hij vrij simpel, maar het leuke is is dat er ook een mini variant van verkrijgbaar is. Onlangs mocht mijn dochter een cadeautje uitkiezen, omdat ze zindelijk is. Ze koos voor de mini variant van deze tas. En stiekem vind ik het toch wel heel grappig om ook deze tas te hebben, zodat we kunnen matchen!

Hoe mooi is deze schaal van HKLiving! Ik vind hem geweldig! De kleur is prachtig, de vorm is heel erg mooi en je kunt hem op verschillende manieren gebruiken. Ja, ik hoop dat hij een keertje in de Sale terecht komt, want dan neem ik hem zeker mee!

3 comments

  1. Oh ja, dat printscreen maken deed ik toen ik meubels aan het uitzoeken was. Leuk om je alvast te verlekkeren aan nieuwe spulletjes. Die tas in mijn favoriet, trouwens.

  2. Ik zag toevallig gisteren een soortgelijke bloempot als op de eerste foto bij Zara home, erg mooi. Ik merk dat ik de laatste tijd wat vaker voor dit soort neutrale tinten neig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *