5x Toffe Kerst DIY’s

Hoe leuk is deze Kerstdecoratie? En hoe leuk is het dat je deze kerstdecoratie zelf maken maken!

by 

5x Toffe Kerst DIY’s. De tijd van Kerst is onwijs gezellig. Het is een heerlijk moment om samen te genietne en lekker uit te pakken met gerechten, cadeautjes en kerstdecoratie. De winkels liggen weer vol met de leukste Kerstspulletjes, maar hoe leuk is het dat je je eigen kerstdecoratie ook heel gemakkelijk zelf kan maken! Ik heb een paar hele leuke ideeën onder elkaar gezet. Hier komen ze.

Kerst DIY: Gingerbread slinger

christmas diy

Hoe leuk zijn deze Gingerbread huisjes. Ze passen heel goed bij Kerst. Meestal worden ze van koek (gingerbread) gemaakt, maar deze huisje van karton zijn minstens zo leuk. Maak er vervolgens zo’n leuke slinger van en je hebt gelijk een heel gezellig kerstsfeertje in huis. Deze DIY is terug te vinden op de Little Cottage on the Coast.

Kerst DIY: Kauwgomautomaat kersthanger

diy kerst

De één houdt van een traditionele Kerstboom en de ander vindt het juist heel leuk om de Kerstboom vol te hangen met zoveel mogelijk opvallende Kersthangertjes. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan vind je deze DIY vast heel leuk! Mocht je deze kauwgomballen automaat niet zo leuk vinden om in de Kerstboom te hangen, dan kun je hem misschien ook een ander leuk plekje geven. Bijvoorbeeld op een kinderkamer. De DIY kun je vinden op Aww Sam.

Kerst DIY: Notenkrakers in mooie kleuren

diy kerstdecoratie

Notenkrakers schieten als paddenstoelen de grond uit. Je ziet ze overal. Ik weet nog dat ik ze een paar jaar geleden in Duitsland tegenkwam en er helemaal weg van was. Ik vond het gek dat ze niet in Nederland verkrijgbaar waren. En nu, een paar jaar laten kun je ze overal kopen. Koop er een paar, bijvoorbeeld bij de Action, en maak er deze leuke DIY van.

Kerst DIY’s: Adventskalender met kerstsokken

kerstdecoratie

Adventskalenders zijn tijdens de decembermaand ook razend populair. Deze lieve kerstsokken in zachte kleuren zijn niet alleen heel leuk om te maken, maar het is ook een prachtige decoratie. Je bent er wel even zoet mee om het te maken, maar als je het netjes op zolder bewaard, heb je er ieder jaar weer plezier van. Deze DIY is gemaakt door A Beautiful Mess.

Kerst DIY: Kaarsenhouder

kerstdecoratie diy

Deze kaarsenhouder is perfect om op de tafel te zetten tijdens een kerstdiner. Maar natuurlijk is hij ook heel leuk om na de Kerstdagen op de tafel te hebben staan. De winkels liggen nu vol met de mooiste dinerkaarsen. In meerdere kleuren, gedraaide kaarsen, maar ook dinerkaarsen in de vorm van kerstboompjes. Je kan er je eigen creatie van maken.

Welke van deze toffe Kerstdecoratie DIY’s vind jij het leukste?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *