7 items, 8 outfits!

Kinderkleding is zo leuk! Als ik een onbeperkt budget zou hebben, dan zou ik heel vaak leuke kleertjes kopen. De meeste kinderkleding koop ik bij…

by 

Kinderkleding is zo leuk! Als ik een onbeperkt budget zou hebben, dan zou ik heel vaak leuke kleertjes kopen. De meeste kinderkleding koop ik bij Zara. En ook dit keer zaten er in de nieuwe collectie weer veel leuke items tussen. Mijn dochtertje groeit weer enorm en daarom besloot ik een bestelling te plaatsen. Ik bestelde 7 items en daarvan maakte ik 8 super lieve en leuke outfits. Benieuwd naar mijn aankopen en outfit setjes? Hier komen ze!

Wit gestreept shirtje / Plissé rokje / Shirtje met volant van zijden kant / Sweatshirt met geborduurde tulp / Shirtje met roze strepen / Shirtje met beige strepen / Tuinbroek

Hoe schattig zijn deze outfits! Ik vind het plissé rokje mega schattig. Hij is heel licht roze / ecru van kleur en is voor het voorjaar heel erg leuk. Eigenlijk met alle shirtjes is hij te combineren. Maar ook het sweatshirt met de geborduurde bloem zal er heel leuk bij passen. Het wordt hiermee direct een lente outfitje.

Het tuinbroekje met de bloemen heeft echt mijn hart gestolen. Mijn dochtertje wilde hem ook gelijk aan en ja hoor, hij staat zo leuk! Op de eerste foto draagt ze hem met een wollen trui. Deze is ook van Zara, maar is al een oudje. Ook het tuinbroekje is heel leuk te combineren met de shirtjes die ik besteld heb. Yes! Goed geslaagd!

3 comments

  1. Oh, dat tuinbroekje is zo leuk! Mijn dochter is 29 maar ik sta toch nog steeds wel eens bij de kinderkleertjes te kijken. En te denken van “Dit zou ik zéker gekocht hebben”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *