8x Sinaasappel in je interieur!

Een paar dagen geleden vertelde ik dat ik dol ben op citroenen. Ik ben helemaal verliefd op mijn citroen vaasjes en ik zit met smart…

by 

Een paar dagen geleden vertelde ik dat ik dol ben op citroenen. Ik ben helemaal verliefd op mijn citroen vaasjes en ik zit met smart te wachten totdat er echte citroenen aan mijn citroenboompje komen. Ik deelde daarom een aantal superleuke woonaccessoires waarbij de citroen de hoofdrol heeft; Citroen in je interieur. Maar toen ik gisteren een heel leuk sinaasappel vaasje tegenkwam vond ik dat ook de sinaasappel een ere plekje verdiend. Om die reden deel ik vandaag 8 hele leuke items in de vorm van een sinaasappel!

1. Peper en zout set – Sissy-boy (€12,99) / 2. Goudkleurige prikkers sinaasappel – Sissy-boy (€19,99) / 3. Kom sinaasappel – Misstella (€3,95) / 4. Valencia poster (€14,97)/ 5. Bordjes set van 4 – &Klevering (€70,00) / 6. Vaas sinaasappel – COCOmaison (€11,99) / 7. Sinaasappel vaas – Woonexpress (€14,95) / 8. Manden – Sissy-boy (€49,98 2 stuks)

Wat straalt de sinaasappel toch veel vrolijkheid uit, vind je niet? Het peper en zout setje zou zo schattig op de tafel staan. Mega cute! Maar ook de bordjes en het leuke sinaasappel schaaltje vallen erg mooi op als je ze op tafel zet.

Heb je er dan ook een hapjesschaal bij, dan horen deze sinaasappel prikkers er helemaal bij.

Sinaasappel vaasje nummer 6 heeft gelijk mijn hart gestolen. Deze staat zeker weten op mijn wensenlijstje!

Oh, en die manden! Zo gaaf! Ik heb geen idee waar ik ze neer zou zetten, maar ik zou er zeker weten wel een mooi plekje voor kunnen vinden.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *