8x Waarom de herfst wél leuk is!

Baal jij ook een beetje van de herfst? En mis jij het ook al om lekker in de zon te kunnen zitten? Ik moet eerlijk…

by 

Baal jij ook een beetje van de herfst? En mis jij het ook al om lekker in de zon te kunnen zitten? Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel erg moet wennen aan de herfst. Vooral vanwege de regen die uit de lucht valt en de kortere dagen. Maar toch vind ik de herfst ook wel weer erg leuk! Waarom? Ik geef je 8 redenen waarom de herfst wél leuk is!

1. Ondanks dat het even wennen is dat het sneller donker is, is het ook wel weer erg gezellig om kaarsjes aan te steken. Het zorgt gelijk voor een fijne sfeer in huis. Bij TK Maxx zijn vaak hele lekkere geurkaarsen te vinden. Maar ook bij de Action is veel keus.

2. Truien. Ik ben echt dol op truien. Truien zitten eigenlijk altijd lekker en je kan er nog extra inkruipen als je zou willen.

3. De natuur is zo mooi tijdens de herfst! Ik vind het heerlijk om naar het park of naar het bos te gaan. Momenteel zijn de bladeren aan de bomen nog groen, maar langzaam zullen ze gaan veranderen in de mooiste warme tinten.

4. Iedere week ga minimaal één keer naar het park. Het park ligt op dit moment vol met eikeltjes en die zijn natuurlijk erg leuk om mee naar huis te nemen. We knutselen ermee, we doen er spelletjes mee en ze zijn ook nog eens erg decoratief.

5. Pompoenen. De één vindt pompoenen heel erg gezellig en de ander vind het niet zo veel aan. Ik vind pompoenen wel erg leuk. Vooral die grote oranje pompoenen vind ik geweldig!

6. Ja, tijdens de herfst drink ik veel vaker thee. Ik vind het heerlijk! Vooral “Gekarameliseerde peer” en “Autumn Storm” vind ik erg lekker. Maar ook Chai Tea Latte is een hélé grote favoriet!

7. Me time. Tijdens de zomermaanden ben ik ‘s avonds ook erg druk met van alles en nog wat. Maar ik merk dat ik in de herfst toch wel vaker op de bank te vinden ben. Lekker in een pyjama een serie kijken.

8. Lekkere dingen bakken. Bij mij gaat het tijdens het najaar meer kriebelen om de keuken in te duiken en iets lekkers te bakken. Simpele koekjes, een appeltaart of een vers gebakken cake. Oh, en wat ruikt het huis dan lekker!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *