9x Citroen in je interieur!

Dat ik dol ben op citroenen zie je wel terug in mijn keuken. Ik heb een klein citroenvaasje en een grotere citroenvaas en iedere keer…

by 

Dat ik dol ben op citroenen zie je wel terug in mijn keuken. Ik heb een klein citroenvaasje en een grotere citroenvaas en iedere keer als ik er naar kijken word ik er weer blij van. Ik krijg wekelijks de vraag waar ik de vazen gekocht heb. Dus blijkbaar ben ik niet de enige met liefde voor de citroen. Yay! Het werd daarom de hoogste tijd om opzoek te gaan naar een aantal mooie interieur items, woondecoratie, keukendecoratie, etc, met citroenen. Hier komen mijn favorieten van dit moment!

1. Limonata tafelkleed – Jotex / 2. The Lemon Kitchen Sicilië, Jadis Schreuder / 3. Kussen Lemons – Karwei / 4. Sicilian Lemon Side Plate – Anna + Nina / 5. Jug Lemon – DearSam.nl / 6. Citroen bord 16cm (set van 4) &klevering / 7. Voorraadpot citroen | Homestock / 8. Schaal citroenen, Ø 30 cm – Dille & Kamille / 9. poster met citroenen

Hoe leuk! Ik ben helemaal weg van het gezellige tafelkleed met citroenen. Deze zou zo leuk op de tuintafel staan. En het dan nog gezelliger maken met de mooie schaal van Dille & Kamille, de schattige bordjes van Anna + Nina en &Klevering en natuurlijk mag die toffe kan NIET ontbreken! Klinkt perfect toch?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *