9x Favorieten van H&M

Het is heerlijk om even een woonwinkel in te duiken. Lekker rondneuzen en speuren naar mooie items of koopjes om je huis nog gezelliger te…

by 

Het is heerlijk om even een woonwinkel in te duiken. Lekker rondneuzen en speuren naar mooie items of koopjes om je huis nog gezelliger te maken. Maar het is ook wel eens lekker om op de bank te duiken en door een webshop te scrollen. Vooral bij webshops als Zara, Maison du Monde en H&M vind ik vaak hele mooie dingen. Dit keer besloot ik maar de website van H&M te gaan en bij de nieuwe collectie te kijken. En ja hoor, er staan weer een paar prachtige woondecoratie, sandalen en tassen op mijn wensenlijstje. Benieuwd? Ik heb ze onder elkaar gezet!

1. Appelvormige placemat / 2. Jute deurmat / 3. Sandalen met geknoopte banden / 4. Jute strandtas zon / 5. Kleine jute opbergmand / 6. Jacquardgeweven handtas / 7. Picknickkleed met zonnetjes / 8. Slippers / 9. Keramieken kan

Wij hebben echt een houten “leef eettafel”. Het is niet erg als er vlekken of beschadigingen op komen, want dat maakt de tafel alleen maar gezelliger. Maar stiekem is het natuurlijk ook wel erg leuk om er placemats op te leggen. Deze appelvormige placemat vind ik geweldig!

Mijn kinderen vliegen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Niet erg, maar dan is een deurmat eigenlijk best handig.

Even snel slipper aanschieten is ideaal voor thuis, op een hele warme dag of een dagje naar het strand. De slippers van nummer 3 en nummer 6 vind ik daar perfect voor!

Hoe leuk zijn deze tassen (nummer 4 en 6). Van de jute tas in de vorm van een zon word je gelijk heel vrolijk en de handtas lijkt me erg praktisch en stijlvol tegelijk.

Wij hebben best wel veel kleedjes die gebruikt kunnen worden als picknickkleed, maar deze met zonnetjes vind ik zo schattig. Hij is ook gemakkelijk op te rollen en mee te nemen.

Ik ben dol op keramiek. Het is dat ik geen ruimte meer in de keuken heb, want anders had ik nog veel meer mooie borden, kommen, mokjes of zo’n mooie grote kan aangeschaft.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *