9x Favorieten van Leen Bakker

Van de week bracht ik een bezoekje aan Leen Bakker. Het was voor mij best een tijdje geleden dat ik bij Leenbakker geweest was, aangezien…

by 

Van de week bracht ik een bezoekje aan Leen Bakker. Het was voor mij best een tijdje geleden dat ik bij Leenbakker geweest was, aangezien het toch een stukje rijden is. Ook had ik de laatste keren dat ik er geweest was het gevoel dat het assortiment vrij hetzelfde bleef. Maar dit keer was het anders. Ik zag veel leuke nieuwe dingen! Ik besloot daarom deze leuke items weer bij elkaar te zoeken in de webshop. Inmiddels is de kleine bamboe hanglamp besteld, want deze is eigenlijk nog veel mooier dan op onderstaande foto. Hij krijgt een plekje in de zithoek en stiekem kan ik niet wachten totdat hij hang!

Naast de kleine bamboe hanglamp vielen mij nog een paar mooie items op. Vooral de woondecoratie vind ik geweldig! Ik heb daarom mijn favorieten van Leenbakker onder elkaar gezet! Klik op het item voor meer info.

Vazen als eyecatcher

Mooie vazen hè? Ik vind de vaas met bloemen heel leuk voor op de tuintafel als het straks heerlijk zonnig weer is. De tulpenvaas vind ik geweldig, omdat hij ook iets weg heeft van knoflook en hij perfect in de keuken zou staan.

Koraal

Het koraal is wel een heel tof ding om in de woonkamer als eyecatcher te hebben staan. Het zou zo in een heel chique huis kunnen staan. Op een leuke plek waar je hem goed kan zien of juist in een gezellig leeshoekje.

Speelhoek

Het schattige roze kussentje zou ik eigenlijk willen bestellen voor in de speelhoek. Het ronde kussentje heeft een perfect zacht roze kleurtje. En dan zou ik ook graag de mand willen bestellen, zodat daar het speelgoed in opgeborgen kan worden. Ideaal!

Poster

Stiekem heb ik een zwak voor mooie posters. Leenbakker verkoopt niet veel posters, maar deze spreekt mij erg aan. Ik wil heb graag een plekje geven in de keuken.

Bamboe hanglamp

En zoals ik al zei heb ik de kleine bamboe hanglamp besteld. De grote variant vind ik ook prachtig, maar de kleine past net wat beter in het hoekje waar ik hem voor bedacht heb. Zodra hij hangt deel ik een foto op Instagram!

Op donderdag 23 maart krijg je 15% korting met de code VIPMRT2023!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *