9x De leegte van de Kerstboom opvullen

Bij mij is de kerstversiering inmiddels weer op zolder neergezet. Ik vind het enorm gezellig om mijn huis te decoreren tijdens de maand december, maar…

by 

Bij mij is de kerstversiering inmiddels weer op zolder neergezet. Ik vind het enorm gezellig om mijn huis te decoreren tijdens de maand december, maar stiekem voelt het nu ook wel weer lekker opgeruimd. Kennen jullie dat? Wel moet ik zeggen dat de plek waar de kerstboom gestaan heeft nu leeg is. Hier stond eerst een andere plant, maar op zijn nieuwe plek staat hij ook wel heel erg leuk. En daarom ga ik opzoek naar iets nieuws om de leegte van de kerstboom mee op te vullen.

9x Lege plek van de kerstboom opvullen

Een krans van droogbloemen

Droogbloemen zijn enorm populair en ik ben er zelf ook helemaal dol op. In mijn woonkamer heb ik een krans van droogbloemen hangen en die blijft mooi. Je kan zelf kiezen in welke kleur je de droogbloemen krans wilt hebben of je maakt hem gewoon zelf!

Een grote kamerplant

Een grote kamerplant is een hele vanzelfsprekende vervanger voor de kerstboom. Het vult direct een grote leegte op. Mijn favoriet is de Strelitzia.

Hangplanten

Wil je liever geen grote kamerplant in huis halen, dan kun je er ook voor kiezen om een paar hangplanten in dat lege hoekje op te hangen.

Mooie vloerlamp

Ben je niet zo van de planten, ga dan opzoek naar een mooie vloerlamp. Goede verlichting is een hele goede investering.

Mooie wandlamp

De laatste jaren worden wandlampen ook steeds geliefd. Vooral wandlampen die in de wand verwerkt zijn. Dit is toch wel veel stijlvoller dan een wandlamp met een lange zwarte stekker.

Een spiegel

Een mooie spiegel is niet alleen een upgrade voor je interieur, het zorgt er ook voor dat je meer licht en diepte in de ruimte krijgt. Vooral asymmetrische spiegels vind ik erg mooi.

Wanddoek

Wanddoeken zag je voorheen vaak in kinderkamers of op slaapkamers, maar ook in de woonkamer staat het prachtig. Een linnen wanddoek ziet er minimalistisch uit, maar dat maakt het juist heel mooi en rustig.

Wandrek

Een laddervormig wandrek vult niet alleen heel goed te leegte die door de kerstboom ontstaan is, maar het is ook nog eens een handige manier om leuke items op te decoreren.

Kunst

Tenslotte is het best een gaaf idee om eens wat meer naar kunst te kijken en een item in huis te halen. Je hebt iets unieks en vaak is kunst heel tijdloos.

Tijdens kerst zie je vaak Notenkrakers. Heb je je wel eens afgevraagd waar ze vandaan komen? Je leest het hier!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *