9x Mooie kleine hanglamp voor de keuken

Sindskort zijn we onze keuken een upgrade aan het geven. We hebben de zwevende keukenkastjes van de muur gehaald, de muur gestuct, behangen en een…

by 

Sindskort zijn we onze keuken een upgrade aan het geven. We hebben de zwevende keukenkastjes van de muur gehaald, de muur gestuct, behangen en een kleurtje gegeven. Aankomende weekend wordt er een lange wandplank opgehangen en tenslotte komen we nog mooie kleine hanglampjes te hangen. Zonder hanglampje in de keuken is het namelijk te donker en ik weet zeker dat de kleine hanglampjes voor veel sfeer gaan zorgen. Daarom ben ik alvast op zoek gegaan en mijn favorieten hanglampjes voor in de keuken, boven het aanrecht heb ik onder elkaar gezet!

Mooie kleine hanglampen voor de keuken

1. Hanglamp Cona – Lampen24 (€59,90) / 2. Ilaria – Made (€49,00) / 3. Zuiver (€65,00) / 4. Hanglamp messing – Nostalux (€99,95) / 5. Ferm Living (€154,00) / 6. Ilaria – Made (€45,00) / 7. Hanglamp Souma – Light & Living – (€49,95) / 8. Nordlux (€34,95)/ 9. Glazen hanglamp – Sissy-Boy (€59,99)

Leuk zijn ze he? De ene is opvallender dan de ander. Ik weet niet zeker of ik hanglamp van gekleurd glas zou kiezen als nummer 5. Het ziet er vast en zeker heel gezellig uit, maar toch ben ik bang dat hij gaat vervelen.

Een messing hanglamp voor de keuken vind ik nog steeds heel mooi. Zelf een simpele lamp als nummer 4 zou de keuken echt heel stijlvol maken. Maar aangezien we een messing kraan en keukengrepen hebben ben ik bang dat het iets te veel messing gaat worden.

Betonnen hanglampen zie je nu steeds meer. Ze stralen rust uit en ik denk ook dat ze perfect in onze keuken zullen staan. Ik denk daarom dat het hanglamp nummer 3 gaat worden. En waarschijnlijk komen er drie naast elkaar te hangen.

Welke is jouw favoriet?

Mooie hanglamp, kleine hanglamp, klein hanglampje, goedkope hanglamp, hanglamp keuken, hanglamp aanrecht, hanglampjes voor boven het aanrecht, hanglampen voor keuken, glazen hanglamp, messing hanglamp, hanglamp beton

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *