9x Sierkussens met strepen

Een bank zonder sierkussens ziet er vaak een beetje saai uit. Tenminste, dat vind ik. Onze bank is grijs-bruin van kleur en door er kussens…

by 
Sierkussens met strepen

Een bank zonder sierkussens ziet er vaak een beetje saai uit. Tenminste, dat vind ik. Onze bank is grijs-bruin van kleur en door er kussens op te leggen, wordt het direct een hele gezellige zithoek. Er zijn erg veel verschillende sierkussens verkrijgbaar. Bij mij op de bank liggen voornamelijk kussens in zachte natuurtinten. Dit oogt rustig en ik houd erg van dit soort tinten. Maar toch vind ik het ook leuk om wat meer opvallende sierkussens te combineren met de rustige kussens. Ik ging daarom op zoek naar leuke kussens waarmee je je bank direct gezellig maakt en echte eyecatchers zullen zijn, oftewel mooie sierkussens met strepen!

Uiteindelijk vond ik 9 verschillende kussens die ikzelf erg tof vind en ook erg goed op mijn bank zullen passen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze opvallende kussens met strepen zullen vinden!

Sierkussens met strepen

Sierkussens met strepen

1. Dutch Decor Pebbe / 2. Rice kussen paars oranje / 3. Dutch Decor Pippa / 4. Karwei kussen streep perzik / 5. H&M Oudroze en geel / 6. Dille & Kamille streepjes Terra / 7. Karwei streep roest / 8. Rice kussen paars / 9. Dutch Decor Sagebrush

Gaaf zijn ze hè! Ik vind vooral de lange kussens van Rice heel erg leuk. Nummer 8 staat zeker op mijn wensenlijstje. Maar ook de terra kleurige kussens van Dutch Decor vind ik heel tof. Ik kende dit merk nog helemaal niet. Jullie wel? En tenslotte vind ik dat het sierkussen van Dille & Kamille er ook mooi uitziet. Hij is vrij eenvoudig, maar eigenlijk ook wel heel stijlvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *