Binnenkijken ♡ Een slaapkamer in Valencia

Zo´n 2 jaar geleden maakte Fleur Sophia de grote stap om haar eigen appartement in Valencia te kopen. Een droom die al een lange tijd…

by 

Zo´n 2 jaar geleden maakte Fleur Sophia de grote stap om haar eigen appartement in Valencia te kopen. Een droom die al een lange tijd door haar hoofd heen spookte en uiteindelijk werkelijkheid werd. Haar eigen appartement in een prachtige, veelzijdige stad, waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Ze richtte het vervolgens heel sfeervol in en vooral haar slaapkamer is een plaatje geworden!

Droomslaapkamer

Voor Fleur Sophia is de slaapkamer in Valencia haar droomslaapkamer en dat snappen wij héél goed! Qua kleuren heeft ze gekozen voor een klein kleurenpalet, wat deze kamer eenvoudig, rustig en toch heel sfeervol maakt. De ruimte is niet heel groot en ook het plafond is vrij laag. Daarom besloot ze het zo licht en rustig mogelijk te houden en maakte ze het gezellig met meubels van bamboe en hout.

Hemelbed

Op de slaapkamer van het appartement zijn een paar prachtige elementen te vinden, waaronder het bamboe hemelbed. Dit hemelbed is gelijk een grote eyecatcher voor de kamer en stond al in de kamer toen Fleur Sophia het kocht. Een extra cadeau, want met dit bed kan ze, qua styling, alle kanten op. Op dit moment hangen er mooie witte doeken over het bed heen en als ze het wil veranderen, dan kan ze doorzichtige gordijnen aan het bed bevestigen of er leuke hangplantjes en een lampensnoer aan vast maken. Zo krijg de slaapkamer gelijk weer een hele andere sfeer.

Een eyecatcher op de vloer

Als aanvulling op het mooie bamboe hemelbed en om het er nog extra uit te laten komen, heeft Fleur Sophia een Perzisch tapijt onder het bed gelegd. Er ontstaat gelijk veel warmte en hierdoor heeft ook haar lichtgrijze vloer een upgrade gekregen. Het Perzische tapijt vinden wij een hele goede vondst! Het wordt niet vaak in slaapkamers gelegd, maar in deze kamer staat het prachtig!

Handige oplossing

Om optimaal van de slaapkamer gebruik te maken hangt er een bamboe stok aan het plafond. Dit is de perfecte oplossing om wat decoratie, plantjes en haar favoriete kledingstukken aan op te hangen. En samen met de goudkleurige hanglampen krijgt de kamer, optisch, toch net wat meer hoogte.

Verliefd!

Tenslotte zijn wij helemaal weg van het schattige kaptafeltje! Het spiegeltje staat er ook geweldig bij en samen met de decoratie is dit een heel lief en gezellig hoekje geworden. Ze gebruikt het niet als kaptafeltje, maar het is zeker een hele leuke aanwinst voor de slaapkamer.


Ben je benieuwd naar de rest van het appartement in Valencia of naar de andere inspirerende blogs van Fleur Sophia? Bezoek dan haar Travel & Lifestyle blog Fleursophia.com

Bedankt voor het binnen kijken Fleur Sophia!

Bekijk ook de mooie droomkeuken van Linda

Volg ons ook op Instagram!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *