Binnenkijken ♡ Het kleurrijke interieur van Marijn Post

Ben je dol op kleur en laat je je graag inspireren op het gebied van outfits, bekijk dan het Instagram-account Ramijntje!

by 

Ben je dol op kleur (met name roze), houd je wel van wat girly posts en laat je je graag inspireren op het gebied van outfits, dan is het Instagram-account Ramijntje van Marijn Post echt iets voor jou. Marijn deelt dagelijks de leukste outfits, neemt je mee in haar stories naar vintage winkels en gezellige hotspots en af en toe laat ze je een kijkje nemen in haar kleurrijke interieur. Bij het zien van de mooie foto’s ben je gelijk geneigd om door haar hele feed heen te scrollen en ik kan je vertellen dat het niet snel gaat vervelen.

Roze & oranje

De kleuren roze en oranje springen er op het account van Marijntje echt uit. Heerlijke kleuren die je gelijk helemaal vrolijk maken. Van leuke kussens tot aan schattige poefjes. Maar ook leuke posters, een gave opvallende eettafellamp en een goudkleurige palmboom. En vergeet ook de verschillende kaarsjes niet. Zelf stak Marijn de armen uit de mouwen om een leuke dressoir van de Xenos roze te verven. Even stylingen à la Ramijntje en deze past nu perfect in haar kleurrijke interieur.

IKEA Ivar kastjes

De Ivar kast van IKEA zie je steeds vaker in interieurs verschijnen. Marijn koos ervoor om er meerdere naast elkaar te zetten en deze als tv-meubel/dressoir te gebruiken. Mooie posters erop, een opvallende lamp, een vaas met droogbloemen en wat sfeervolle kaarsjes. De houten kasten zorgen voor een warm geheel in het roze interieur.

Ferm Living spiegel

Boven het roze dressoir hangt een prachtige spiegel van Ferm Living. Het is een mooie eyecatcher die de woonkamer ruimtelijker laat lijken. Daarnaast vind ik het ook een leuke tegenhanger met de opvallende, kleurrijke woonaccessoires.

Vintage eethoek

Tenslotte is de eethoek een heel gezellig plekje. De ronde tafel is omringt door witte vintage stoeltjes, gedecoreerd met een vaas in de vorm van een schelp, droogbloemen en kleurrijke kaarsjes. Zodra er een etentje is zorgt Marijn ervoor dat ook haar tafel perfect gedekt en gedecoreerd is, waardoor het een nog leuker feestje wordt om naar te kijken.

Benieuwd naar de andere foto’s van Marijn? Neem dan een kijkje op haar Instagram-account en vergeet haar zeker niet te volgen!

Neem ook een kijkje bij “Een appartement in Valencia“.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *