Binnenkijken | De Belgische Frauke

Binnenkijken bij anderen blijft heel erg leuk. We hebben nu een paar keer binnengekeken bij mooie interieurs in Nederland, maar dit keer gaan we de…

by 

Binnenkijken bij anderen blijft heel erg leuk. We hebben nu een paar keer binnengekeken bij mooie interieurs in Nederland, maar dit keer gaan we de grens over. We gaan namelijk een kijkje nemen in het interieur van de Belgische Frauke. Frauke heeft een grote passie voor interieur en vindt het erg leuk om anderen hierin te inspireren. Dit doet ze door middel van haar blog TheLifeFactory.be en haar Instagram account Thelifefactory. Hier deelt ze mooie foto´s van ieder hoekje van haar woning, maakt ze regelmatig inspirerende moodboards en geeft ze stylingtips op het gebied van interieur en fashion. Benieuwd naar haar mooie interieur? Let’s go inside!

Zachte tinten

Frauke heeft een hele eigen stijl. Planten, natuurlijke materialen en licht. Dit vult ze aan met zachte kleuren die perfect bij elkaar passen. Kleuren als lichtgroen, lichtblauw en zacht oranje zie je veel terugkomen in zowel de decoratie als in de prints die aan de muren hangen. Ondanks het gebruik van verschillende materialen en meubels zorgen deze kleuren voor een heel mooi geheel.

Gallery Wall

Het lijkt wel alsof alles in het interieur met veel zorg uitgekozen is. Net als de wanddecoratie. Frauke is dol op mooie prints aan de muur en maakt dan ook graag Gallery Walls. Zorgvuldig kiest ze haar favoriete prints uit. Vooral dot werkboekje vind ik heel gezellig geworden!

Planten in het interieur

Planten zijn er in het interieur van Frauke genoeg te vinden. In ieder hoekje staat wel een plantje te shinen. Of het nu een lief hangplantje, een Monstera of een grote kamerplant is, elke plant heeft een perfect plekje gekregen. Daarnaast zorgt de groene kleur van de planten voor eenheid.

Natuurlijke materialen

Naast de vele planten maakt Frauke gebruik van natuurlijke materialen, als hout, rotan, bamboe en leer. Je ziet verschillende mandjes, leuke bloempotjes en heerlijke kleedjes die voor veel sfeer zorgen. Allemaal in mooie natuurtinten.

Decoratie

Een leuke maanslinger, een stapel boeken, mooi servies. Om het interieur helemaal compleet te maken wordt ieder plekje, hoekje, bankje of kastje gedecoreerd met mooie woondecoratie. Vooral de stapels met boeken zie je op meerdere plekken terugkomen. Er is altijd wat te bekijken en de woning krijgt hierdoor een heerlijk thuis gevoel.

Fijn interieur he? Mocht je nog niet genoeg hebben, volg dan het account van Frauke (Thelifefactory) ook op Instagram voor nog meer mooie foto’s en inspiratie!

Bedankt voor de foto’s Frauke!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *