Binnenkijken | Kelly van Heemskerk

Het is weer tijd voor een nieuw inkijkje in een prachtig interieur. En dit keer gaan we binnenkijken in de woning van Kelly van Heemskerk….

by 

Het is weer tijd voor een nieuw inkijkje in een prachtig interieur. En dit keer gaan we binnenkijken in de woning van Kelly van Heemskerk. Kelly is manager bij een kapsalon en is dol op interieur, schilderen en het maken van leuke DIY projectjes. En dit is terug te zien in haar huis. Alle kamers zijn stuk voor stuk perfect gestyled in dezelfde rustige en sfeervolle sfeer, die ik graag in het zonnetje zet!

In 2016 kocht Kelly, samen met haar man en haar twee kinderen (Dann en Jace), deze hoekwoning. Het was destijds totaal anders qua interieur en alles behalve hun smaak. Ze besloten de handen uit de mouwen te steken en van deze woning een prachtig “thuis” te maken.

Kelly is dol op zachte kleuren, natuurtinten en verwerkt ook graag de natuur in haar interieur door gebruik te maken van gedroogde bloemen, pluimen en bladeren. Maar ook de mandjes, tasjes, spiegeltjes matchen met elkaar. Daarnaast zie je de kleuren bruin en grijs veel terugkomen. Door gebruik te maken van zachte tinten in combinatie met mooie prints, stucturen en mooie eyecatchers een heerlijjk rustgevend interieur.

Bovenstaande kinderkamer vind ik ook helemaal geweldig! De muurschildering vind ik prachtig gedaan en maakt de kinderkamer heel tof! Ook vind ik het heel leuk dat dit kamertje niet een standaard “jongenskamer” is. Het is er heel gezellig, licht en natuurlijk weer heel mooi gestyled met bijpassende decoratie. Ik denk dat ik dit kamertje als inspiratiebron ga gebruiken voor de volgende keer dat ik Tim’s kamer ga veranderen. Zo leuk!

Naast een heel mooi en gezellig interieur, is ook de tuin een plaatje om te zien. Buiten zijn dezelfde kleuren toegepast. De mooie olijfboom, de witte potten en het leuke tuinkleed, maken de tuin heel gaaf! De tuin straalt een oase van rust uit en is een heerlijk plekje om de komende maanden in door te brengen.

Benieuwd geworden naar de rest van Kelly´s interieur? Bezoek dan haar Instagram account by.klly!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *