Binnenkijken | Kerstsfeer bij Lonneke

Aankomende weekend is het Kerst. Nu zag ik op Instagram dat Lonneke (Wonen.met.lef) al druk bezig is geweest met een opzetje van haar gedekte tafel…

by 

Aankomende weekend is het Kerst. Nu zag ik op Instagram dat Lonneke (Wonen.met.lef) al druk bezig is geweest met een opzetje van haar gedekte tafel tijdens het Kerstdiner. Ik werd er gelijk verliefd op, dus leek het mij erg leuk om de foto’s van haar opzetje met jullie te delen.

Het interieur van Lonneke is vooral heel licht. Ze maakt veel gebruik van witte meubels en materialen en doormiddel van pastelkleuren, beige kleuren en natuurtinten zorgt ze ervoor dat het toch een gezellig en warm interieur wordt. Met mooie lampen, kussens, dekentjes, bijzettafeltjes en poefjes creëert ze een knusse sfeer en een fijn thuis gevoel.

Naast de lichte basis besteedt Lonneke veel aandacht aan woondecoratie. Ze kijkt naar de kleuren, vormen en compositie en zo zorgt ze ervoor dat alles één geheel wordt.

Dit jaar heeft Lonneke, naast een “gewone” Kerstboom, voor een hele subtiele kerstboom gekozen. De subtiele kerstboom is smal en lang en er hangen maar een paar simpele hangertjes in. Ook deze hangertjes zijn zacht van kleur. En wat past hij goed bij haar interieur! Ook al is het een minimalistische boompjes, het is zeker een eyecatcher zo achter de kersttafel.

Op de ronde, witte eettafel is een opzetje geplaatst van het kerstdiner. Hierbij is vooral gebruik gemaakt van wit, natuurtinten, goud en zwarte stippen. Heel rustig, maar toch sfeervol. Op het bord liggen twee bunnytails met een wit touwtje aan elkaar gebonden. Hoe schattig is dit! Je moet er maar opkomen. Ook zijn er hele schattige kopjes en een theepot (beiden van de Xenos) op de ronde tafel te vinden, waardoor je gelijk een warm gevoel krijgt en ook wel graag aan wilt schuiven voor een warm kopje thee

Wat ik ook heel schattig vind zijn de houten paddenstoeltjes en kerstboompjes in het middel van de tafel te vinden zijn. Deze zijn afkomstig van de HEMA. Het minimalist sfeertje is aangevuld met goudkleurig bestek en mooie, bruine dinerkaarsen, die ervoor zorgen dat de gedekte kersttafel meer “warmte” krijgt en heel feestelijk wordt.

Mooi is het geworden hè? Benieuwd naar alle andere prachtige foto’s van haar witte, sfeervolle interieur? Bekijk dan haar Instagram-account Wonen.met.lef. Een grote aanrader!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *