Binnenkijken | Marloes van Breeschoten

Het is alweer even geleden dat we bij iemand binnen hebben kunnen kijken, maar ik kan je vertellen dat we vandaag gaan binnenkijken in een…

by 

Het is alweer even geleden dat we bij iemand binnen hebben kunnen kijken, maar ik kan je vertellen dat we vandaag gaan binnenkijken in een super mooi, inspirerend interieur! Marloes van Breeschoten neemt ons mee in haar mooie huis in Ede. Alles in huis is tot de puntjes afgewerkt en aan ieder detail is gedacht. Niet zo gek, want Marloes wist op school al snel waar haar passie lag; interieur. Na de HAVO besloot ze dan ook de opleiding Interieur & Styling te gaan doen. En dit zie je zeker terug in haar perfect ingerichte woning. Benieuwd naar haar stijl? Scroll dan gezellig mee!

Kleuren, materialen en vormen

Marloes heeft haar woning gevuld met mooie, warme en zachte kleuren. Denk aan pastelkleuren, aardetinten en klei-tinten. Deze kleuren matchen perfect met elkaar en zorgen voor een heel sfeervol, warm geheel. Je ziet de kleuren terug in de muur, de sierkussens, de wanddecoratie en de woonaccessoires. En om deze kleuren nog net wat meer kracht te geven heeft Marloes hier en daar zwart toegevoegd. Op deze manier blijft het een licht, warm en krijgt het nog net dat beetje extra pit.

Naast de mooie kleuren heeft Marloes gebruik gemaakt van verschillende materialen en vormen. Op de bank en op bed liggen gezellige sierkussens. Van grote kussens tot aan ronde kussens en allemaal passen ze perfect bij elkaar. En oh, wat ben ik weg van het Bambi kussentje! Love it! Wat ik ook erg leuk vind is het toevoegen van bijvoorbeeld het schapenkleedje op de eettafelstoel, het wanddoek en de droogbloemen die op verschillende plekken te vinden zijn.

Mooie eyecatcher in huis

De woonkamer lijkt optisch groot en heeft een chique uitstraling door de sierlijsten aan de wand, de grote salontafel en de grote groene reus in de hoek van de kamer. Maar ook het grote, zwevende tv-meubel vind ik heel erg goed gevonden. Prachtig! Hier voel je je toch gelijk helemaal thuis?

In de slaapkamer zijn wandpanelen achter het bed aangebracht. Wandpanelen zie je steeds vaker in interieurs verwerkt, maar achter een bed had ik nog niet eerder gezien. Ook hier is over nagedacht!

En wat vinden jullie van de badkamer? Hier is best veel “zwart” toegepast, maar donker is het totaal niet geworden. Zo knap!

Om Marloes nog iets meer te leren kennen heb ik haar drie persoonlijke interieurvragen gesteld.

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Ik ben, mede door mijn werk, natuurlijk bijna elke dag bezig met interieur. Als ik bezig ben met een interieuradvies, speur ik vele sites & merken af, waar ik veel inspiratie uit haal. Daarnaast haal ik inspiratie uit Pinterest, Instagram of woonkamers zoals Loods5.

Welke 3 items horen in een gezellige woonkamer?

Een kleed is suuuper belangrijk. Dit geeft sfeer en zorgt ervoor dat je alle meubels bij elkaar brengt. Daarnaast mag passende verlichting ook zeker niet missen. Mooie lampen geven zoveel gezelligheid en sfeer! Als laatste vind ik dat kussens altijd veel doen in een ruimte. Zo fleuren ze een saaie bank op en kun je spelen met kleur, materiaal en vorm.

Wat is jouw favoriete merk als het om woondecoratie gaat?

Oeeeeeh lastige vraag. Ik ben gek op HKliving, maar ik vind Bolia ook echt prachtig! Ferm Living, &Tradition, Studio Henk, allemaal zooooo mooi!

Benieuwd naar meer?

Nog niet genoeg gekregen van deze mooie foto’s? Volg Marloes dan op Instagram! Een heerlijk account om te volgen en om inspiratie op te doen.

Naast dat Marloes een prachtig interieur heeft, geeft ze ook interieuradvies en hiervoor kun je terecht op haar website Loesinterieurdesign.nl.

Bedankt Marloes voor het binnenkijken in jouw prachtige woning!

2 comments

  1. Het is niet helemaal mijn smaak maar ik vind het altijd super leuk om bij iemand binnen te kijken! Zo’n foto muur daar ben ik ook over aan het na denken, trouwens…

  2. Het is niet helemaal mijn smaak maar ik vind het altijd super leuk om bij iemand binnen te kijken! Zo’n foto muur daar ben ik ook over aan het na denken, trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *