Binnenkijken | Nikya

rustig interieur Wit, zwart en aardetinten. Rustig maar toch voorzien van mooie eyecatchers. Zo omschrijf ik het interieur van Nikya. Vandaag laat ik jullie kennismaken…

by 

rustig interieur

rustig interieur

Wit, zwart en aardetinten. Rustig maar toch voorzien van mooie eyecatchers. Zo omschrijf ik het interieur van Nikya. Vandaag laat ik jullie kennismaken met het prachtige Instagram account en blog van (toevallig) mijn woonplaats-genootje Nikya. Nikya laat ons binnenkijken in haar interieur en deelt handige tips en DIY’s die je kan toepassen op je eigen interieur. Daarnaast is ze interieur stylist en fotograaf, dus kan het niet anders dan dat ze alles prachtig en perfect vastlegt.

Een rustig interieur

Zodra je de foto’s van het interieur van Nikya ziet, komt er een soort van rust over je heen. Alles is enorm in balans. Heb je een drukke dag gehad, dan lijkt het mij heerlijk om op de bank te ploffen en te genieten van de rustige omgeving. Door de zachte kleuren oogt het interieur heel simpel, maar als je goed kijkt is er aan ieder detail aandacht besteed.

Binnenkijken Nikya

Ivar kast IKEA

Nikya plaatst regelmatig foto’s waarbij mooie wanddecoratie te zien is. Deze wanddecoratie hangt ze niet altijd aan de muur, maar zet ze ook op de grond of op een kast. De kast die je veel in het interieur ziet terugkomen is de Ivar kast van IKEA. De opbergkast is geverfd in een zachte grijze kleur, dat goed bij de rest van het kleurenpalet past. Zo ben ik helemaal weg van de tweede foto hierboven waarop een poster in een grote zwarte lijst te zien is.

Mooie rustige woondecoratie

Wat ik ook erg mooi vind zijn de accessoires. Grote vazen, kandelaars en droogbloemen zijn opvallende items die perfect blenden in het geheel. Maar ook een zwart krukje of een lekker plaid op de bank, maken het interieur van Nikya knus, gezellig en ontspannen.

Benieuwd geworden naar de rest van het interieur van Nikya? Bezoek dan haar inspirerende Instagram account of blog!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *