Wanneer, wat & hoe was Boer Staphorst Ladies & Men’s Night?

Gisteren werd ik uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Ladies & Men’s Night bij Boer Staphorst. Boer Staphorst is een grote woonwinkel met…

by 

Gisteren werd ik uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Ladies & Men’s Night bij Boer Staphorst. Boer Staphorst is een grote woonwinkel met mooie merken als HKLiving, Zuiver, IXXI en VT Wonen. Tijdens deze speciale avond zouden er leuke workshops, demonstraties en stands door de hele winkel te vinden zijn. Ik had er erg veel zin in. Het evenement was volledig uitverkocht en zou rond 18.30 uur beginnen. Nadat ik rustig gegeten had, de kindjes naar bed had gedaan en mijzelf een beetje opgetut had, ging ik samen met een vriendin naar de Ladies & Men’s Night. Het was inmiddels al rond half 8 en we schrokken ons een hoedje toen we de enorme rij mensen voor de ingang zagen staan. “Zullen we echt heen gaan?” We besloten de auto, op verzoek van de parkeerwachters, een eindje verderop te parkeren en gingen in de rij staan. Gelukkig ging dit vrij snel.

Ladies & Men’s Night

Eenmaal bij binnenkomst kregen we een canvas tas met een plattegrond en een muntje voor een gratis drankje in onze handen. Leuk! Vervolgens werd ons een welkomsdrankje en een mini tompouce aangeboden. Jammie! We liepen een beetje zoekende door de grote woonwinkel. Ik was al eens eerder bij Boer Staphorst geweest, maar toch wist ik de route niet meer. We lieten ons daarom verrassen.

We kwamen langs verschillende mooie woondecoratie, meubels, lampen en standjes. Van de standjes werd ik persoonlijk niet zo warm. Er waren wat standjes met o.a. kleding, kaas en sieraden, maar toch gezellig dat ze er waren. Verder was de beroemde fotograaf Jimmy Nelson er te vinden, was er een workshop houtbranden (hiervoor moest je 25 euro betalen) en kon je jezelf laten illustreren door illustrator Matia. Dit laatste zag er zo leuk uit! Helaas hebben we dit niet kunnen doen vanwege de lange wachtrij, maar wat deed ze dit leuk! Verder waren er winacties en kon je hapjes en drankjes bestellen.

Mijn ervaring met de Ladies & Men’s Night van Boer Staphorst

Ik vind het erg leuk dat Boer Staphorst deze avond organiseert. Echter had ik van tevoren verwacht dat het een soort van “in de watten gelegd worden avond” zou zijn. Dit was echt voor mijn gevoel niet echt. Het is echt een avond waarbij je lekker kan shoppen bij Boer Staphorst (Je krijgt een kortingskaart van 5 euro bij besteding van 25 euro) en hier en daar kennis kan maken met lokale ondernemers. Ik kocht uiteindelijk een hanger van VT Wonen, want stiekem vond ik de meeste dingen een beetje te duur. Maar ben je wel opzoek naar mooie woondecoratie en meubels dan is het wel een mooie woonwinkel om eens te bezoeken.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *