8x Lekkere cadeautjes voor Valentijnsdag

Cadeautjes voor Valentijnsdag. Aankomende maandag is het Valentijnsdag. Heb jij al iets bedacht om je liefje mee te verrassen? Zo niet, dan staan er vast…

by 

Cadeautjes voor Valentijnsdag. Aankomende maandag is het Valentijnsdag. Heb jij al iets bedacht om je liefje mee te verrassen? Zo niet, dan staan er vast een paar ideeën om te doen in dit lijstje: Leuke dingen om te doen tijdens Valentijnsdag. Valentijnsdag vind ik een hele lieve feestdag. Al moet ik wel zeggen dat ik niet zo van de dure cadeautjes ben. Ik vind het veel leuker om iets gezelligs te gaan doen, een persoonlijk cadeau te maken of lekker uitgebreid te gaan eten. Het leek mij daarom leuk om een aantal lekkere cadeautjes voor Valentijnsdag bij elkaar te zoeken. Hier komen ze!

8x Lekkere cadeautjes voor Valentijnsdag

Gebakken ei in een broodje

Cadeautjes voor valentijnsdag.
Bron

Hoe leuk is dit geroosterd broodje! Er is een hartje uit gehaald door middel van een koekvormpje. Vervolgens is het broodjes in de pan gelegd, even gebakken, omgedraaid en is er een eitje in het hartje gebakken. Zo leuk!

Pancakes met aardbeien

Cadeautjes voor valentijnsdag.
Bron

Pancakes zijn altijd erg lekker! Deze pancakes zijn belegd met verse aardbeien en slagroom. Mmmm!

Hartjeswafels

recepten valentijn
Bron

Verse wafels in de vorm van hartjes. Zo schattig! Lekkere stukjes fruit erbij en het is een feestje!

Pizza in de vorm van een hart

idee valentijn
Bron

Wie houdt er niet van pizza! Deze pizza is gemaakt in de vorm van een groot hart en is ook nog eens belegd met allemaal mini hartjes salami. Beter wordt het niet!

Hartvormige pannenkoek met fruit

idee valentijnsdag
Bron

Dit is een pannenkoek in de vorm van een hartje belegd met vers fruit en slagroom. Het lijkt erg op de pancakes, maar dan zijn pannenkoeken net wat dunner.

IJshoorntje gevuld met snoepjes

Bron

Dit ziet er zo lief uit! Het is ook wel een erg leuk idee als traktatie. Wist je dat je deze ijshoorntjes gewoon bij de supermarkt kan kopen?

Hartjes koekjes met glazuur

Cadeautjes voor valentijnsdag.
Bron

Deze koekjes zien er perfect uit! Het is best een kunst om mooi egaal glazuur te maken, maar als je het kunt, dan moet je echt een keertje deze hartjes gaan maken!

Aardbeien in chocolade

Cadeautjes voor valentijn
Bron

Aardbeien met chocolade is een perfecte combinatie. En deze zien er ook prachtig uit.

Lees ook: 5x Leuke boeken om cadeau te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *