De eerste verjaardag van Tim in Winnie de Poeh thema!

Het is al weer even geleden dat mijn zoontje Tim 1 jaar werd. Zijn eerste verjaardag, hoe leuk is dat! Het is toch wel echt…

by 

Het is al weer even geleden dat mijn zoontje Tim 1 jaar werd. Zijn eerste verjaardag, hoe leuk is dat! Het is toch wel echt een mijlpaal als je kindje jarig is en daarom vond ik het ook extra leuk om een thema aan zijn eerste verjaardag te hangen. Bij een kindje van 1 jaar is het nog lastig te bepalen wat hij of zij leuk vindt. Daarom koos ik zelf voor het thema Winnie de Poeh. Dit schattige beertje is tijdloos en vrolijk en vond ik ook erg bij mijn zoontje passen. Tim is namelijk echt een heerlijk knuffelbeertje. Dus Winnie de Poeh paste daar perfect bij!

Winnie de Poeh verjaardag

Toch kwam ik er al snel achter dat Winnie de Poeh minder populair is dan ik had verwacht. Als ik ging zoeken op een bijpassende taart, dan vond ik er eigenlijk maar heel weinig. Voor de verjaardag van mijn dochtertje Nora bestelde ik een verjaardagstaart bij de HEMA en vervolgens versierde ik hem zelf. Ik besloot er daarom weer eentje te bestellen, maar dan in een groene kleur.

Ik deed er gekleurde sprinkles van de Xenos op, een verjaardagskaarsje van de HEMA en ik maakte een caketopper van twee rietjes, een stukje touw, twee satéprikkers en wasbi tape. Oh, en vergeet Winnie de Poeh en Knorretje niet. Deze bestelde ik op Aliexpress.

Winnie de Poeh versiering

Naast de verjaardagstaart, hing ik ook van die leuke gele honeycombs op, zette ik een leuk honingpotje neer (die ik al in de kast had) en plakte ik her en der hele kleine houten bijtjes op. Honing en bijtjes vond ik namelijk ook erg leuk bij het verjaardagsthema passen.

Om te snacken had ik een schaal met goudbeertjes van Haribo neergezet en een schaal met pom-bär (Pombeertjes noem ik ze. Chips in de vorm van beertjes).

Nog meer inspiratie voor een Winnie de Poeh kinderverjaardag

Wanneer je echt een kinderfeestje gaat organiseren in het Winnie the Pooh thema, dan is het wel erg leuk om er nog meer werk van te maken. Op Pinterest kwam ik nog een aantal ideeën tegen waardoor het een nog groter feest wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *