De leukste items uit de wintercollectie van Dille & Kamille

Eén van de winkels waar ik graag even naar binnen loop is Dille & Kamille. Het voelt hier heerlijk rustgevend en er zijn erg veel…

by 

Eén van de winkels waar ik graag even naar binnen loop is Dille & Kamille. Het voelt hier heerlijk rustgevend en er zijn erg veel mooie dingen te vinden waarmee je je keuken / huis nog sfeervoller kan maken. Daarnaast is het ook een erg leuke winkel om cadeautjes te halen. Schattige, knusse cadeautjes die met veel liefde gemaakt zijn. Nu de feestdagen steeds dichter in de buurt komen leek het mij leuk om deze leuke winkel / webshop in het zonnetje te zetten en een aantal mooie cadeautjes uit te lichten. De meeste items zijn namelijk erg betaalbaar en heel leuk om te geven en te krijgen.

Ik ben dol op houten decoratie. Deze adventskalender van Dille & Kamille kan je zelf helemaal maken zoals je wilt. Naast de houten diertjes, boompjes en paddenstoelen kun je er ook kaarsjes in doen.

Tijdens het najaar is het erg gezellig om de keuken in te duiken. Koekjes bakken hoort daar zeker bij. Deze uitsteekvormpjes zijn niet alleen erg leuk om in de keuken te hebben, maar het is ook erg leuk om cadeau te geven.

Porseleinen huisjes komen ieder jaar weer terug. Bij Dille & Kamille zijn verschillende soorten te vinden. Grote huisjes, kleine huisjes, hoge huisjes. Je kan ze individueel ergens neerzetten, maar een groepje van deze huisjes bij elkaar geeft wel echt een knus gevoel.

Koekemannetjes passen ook erg goed bij Kerst. En hoe leuk is het dan om een koekjestrommel vol met koekemannetjes in huis te halen!

Ook kaarsen in de vorm van kerstbomen zie je steeds meer. Ik zag ze bij de Hema ook al. Het liefst zou ik er een paar bij elkaar zetten. En nog liever een heleboel bij elkaar. Haha!

Dit lieve maanhangertje zag ik vorig jaar ook al in de collectie van Dille & Kamille en nog steeds vind ik hem erg leuk. Hij is simpel, maar door het gele glas vind ik hem toch ook wel heel speciaal.

Schattig is het vilten eendje hè? Ik vind dit soort hangertjes enorm lief. Maar stiekem moet ik bekennen dat ik ze nog liever aan iemand geef. Bij Dille & Kamille kun je ook hele schattige kerstengeltjes vinden. Deze zijn zó lief! Perfect om bijvoorbeeld aan je moeder, zus of vriendin te geven.

Ga jij wel eens shoppen bij Dille & Kamille?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *