De liefdevolle en duurzame sieraden van Kluttery

Ik ben dol op sieraden! Het kan een outfit net even dat extra’s geven dat het soms nodig heeft. Een set oorbellen die voor een…

by 

Ik ben dol op sieraden! Het kan een outfit net even dat extra’s geven dat het soms nodig heeft. Een set oorbellen die voor een mooie sprankeling zorgt, kralen kettingen die een basic trui een schitterende touch-up geven of een mooie armband die je handen nog vrouwelijker maken. Daarnaast voel ik mijzelf vaak mooier bij het dragen van sieraden die bij mij passen. Ik zeg bewust “bij mij passen”, want er is natuurlijk zo enorm veel keus op het gebied van sieraden. Voor iedereen is er wel iets moois te vinden. Van kleurrijke sieraden tot aan neutrale sieraden. En van complete sieradensets tot aan unieke sieraden met een bijzonder verhaal.

Kluttery.com

Nu kwam ik onlangs een heel mooie, unieke sieraden webshop tegen genaamd Kluttery.com. Deze webshop is opgericht door Evi en zij verkoop handgemaakte sieraden, als duurzame armbanden en kettingen, met een missie: “Jou een goed gevoel geven, en ook goed zorgen voor de planeet!”. Al snel werd ik verliefd op de mooie sieraden. Ieder sieraad heeft iets bijzonders, waardoor je gelijk ziet dat er bewust over de materialen en over de kleuren nagedacht is. Of het nu gemaakt is van kralen, schelpjes, natuursteen of van zoetwaterparels, er is in ieder sieraad een heleboel liefde gestopt.

Wat ik ook heel tof bedacht vind is dat er aan ieder sieraad een keramieken smiley-hangertje hangt om jou nog vrolijker te maken. Normaal gesproken vind ik het erg vervelend als een sluiting van een ketting aan de voorkant bungelt, maar nu helemaal niet. Het is zo leuk als je de smiley ziet hangen!

Duurzame sieraden

De naam Kluttery is afgeleid van het Engelse woord “Clutter”, dat “rommel” betekend. Evi maakt ieder sieraad namelijk van hergebruikte vintage en tweedehandse kralen of van natuurlijke materialen als zoetwaterparels en natuursteen. Deze verbindt ze vervolgens met roestvrij stalen sluitingen, waardoor de kwaliteit zo goed mogelijk is en je erg lang plezier van het sieraad zal hebben.

Zoetwater parelketting

Ik ben uiteindelijk voor een zoetwater parelketting gegaan. Ik ben dol op beige tinten en dit zie je ook terug in mijn kleding. Een parelketting past hier perfect bij. En dat bleek ook wel toen ik de halsketting ontving. Wauw, hij was nog mooier dan ik verwacht! Ik vind het prachtig om te zien hoe iedere parel er weer anders uitziet en zo’n mooie kleur heeft. En in combinatie met het leuke keramieken smiley hangertje krijg je niet alleen een lach op je gezicht maar krijgt de ketting ook een hele toffe speelse uitstraling. Ja, ik ben helemaal verliefd! Inmiddels heb ik hem al een paar keer gedragen en iedere keer krijg ik er erg veel complimenten over. Zo leuk!

Handgemaakte sieraden

Naast deze zoetwater parelketting zijn er nog een aantal prachtige sieraden te vinden bij Kluttery. De roze hartjes armband gemaakt van schelpen vind ik ook super mooi! Deze staat zeker weten nog op mijn wensenlijstje. Maar ook een ketting met een initiaal vind ik prachtig! Zo leuk om deze cadeau te geven. Al moet ik zeggen dat alle sieraden van Kluttery hele mooi cadeautjes zijn. Eenvoudig, prachtig en tof tegelijk!

Ik kan niet anders zeggen dat Kluttery.com een prachtig adresje is om eens te bezoeken. Het verhaal achter de sieraden is mooi, de passie die Evi in haar webshop steekt is inspirerend en de prijs die je voor de sieraden betaald is het meer dan waard!

♻️ Hergebruikte tweedehands en natuurlijke kralen
❤️ Handgemaakt en vol liefde
🙂 Keramieken smiley die je opvrolijkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *