De mooiste interieur items uit de H&M Sale

Wil je nog graag iets leuks voor in huis kopen, dan is dit een goed moment. Veel winkels hebben namelijk na de feestdagen veel items…

by 

Wil je nog graag iets leuks voor in huis kopen, dan is dit een goed moment. Veel winkels hebben namelijk na de feestdagen veel items in de Sale, waardoor je ze goedkoper kan aanschaffen. En dat is juist wel handig, want de komende tijd blijven we vast nog veel binnen zitten en dan is het wel zo fijn om een gezellig thuis te hebben. Een lekker plaid voor op de bank, gezellige sierkussens, mooie decoratie. Ik nam daarom een kijkje tussen de Sale items van H&M en hier kwam ik een aantal hele mooie interieur items tegen. Ik heb ze onder elkaar gezet. Wanneer je op de afbeelding klinkt zal je naar de webshop van H&M gaan en kun je ook de rest van de Sale van H&M home vinden. Veel shopplezier!

De mooiste Sale interieur items van H&M Home

Leuke items hè? Ik moet eerlijk toegeven dat ik erg van natuurtinten en zachte tinten houd. Het is tijdloos, het staat rustig en sfeervol en deze kleuren bij elkaar zorgen voor een mooi geheel.

Het dekbedovertrek vind ik erg mooi. Het is helaas een éénpersoons dekbedovertrek, maar anders had ik hem besteld. Ik ben dol op flanel. Het voelt heerlijk zacht en het is zo lekker warm!

Deze mooie fluwelen kussenhoes kost nu nog maar 3 euro. Ik vind de kleur heel mooi en volgens mij is hij lekker zacht. En voor dat prijsje kan je het bijna niet laten om hem in het winkelmandje te stoppen.

Ik heb al zo’n soort gouden doosje in mijn buffetkast staan, maar toch blijf ik er een zwak voor hebben. Er zitten schelpjes in die ik gevonden heb tijdens onze eerste vakantie. Maar je kunt er natuurlijk ook leuke steentjes of sieraden in doen. Of hem gebruiken als ringendoosjes tijdens een bruiloft.

Hoe leuk is deze kerst mobiel? Ik vind hem geweldig. Hij zou ook nu nog erg leuk voor het raam kunnen hangen. Maar hij is natuurlijk ook perfect voor op een babykamer of tijdens de zomermaanden in het tuin.

Deze houten schaal is eigenlijk bedoeld als fruitschaal. Hij is erg stijlvol. Helaas kan er niet zo veel fruit op, maar leuk is hij wel.

Door een tafelkleed over de tafel te leggen kun je gelijk een gezellige sfeer creëren. Perfect voor feestjes als Kerst, Pasen of een verjaardag. Ook is een tafelkleed erg handig voor over de tuintafel.

Deze mooie kussenhoes viel mij op vanwege de prijs. Hij is erg afgeprijsd. Maar eigenlijk is het een hele tijdloze kussenhoes die leuk staat op de bank, in een fauteuil en straks in de zomer op de tuinset.

Dit plaid zou je perfect over de bank kunnen leggen. Hij is niet heel dik, ziet er sfeervol uit en toch lijkt het mij een heel fijn plaid om er bij te pakken als je het op de bank een beetje koud krijgt.

Voor de badkamer ben ik opzoek naar een ronde badmat. Deze zijn niet zo gemakkelijk te vinden en daarom vind ik deze zo leuk. Hij lijkt me zacht en de kleur vind ik goed bij onze badkamer passen.

3 comments

  1. Ik vind die houten schaal erg leuk. Ik moet zeggen dat ik al een tijdje niet meer echt geshopt heb voor in huis. Ik wil binnenkort wel weer graag naar de kringloop voor wat Delfts blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *