De mooiste kerstdecoratie

Er zijn momenteel zo veel mooie items voor de feestdagen verkrijgbaar. De winkels zijn extra mooi versierd en het is feestje om alle glinsterende en…

by 

Er zijn momenteel zo veel mooie items voor de feestdagen verkrijgbaar. De winkels zijn extra mooi versierd en het is feestje om alle glinsterende en lichtgevende items te bewonderen. Ik heb er echt een zwak voor. Ik kon het dan ook niet laten om weer een lijstje te maken met een aantal favoriete kerstdecoratie met jullie te delen. Al is het alleen maar om even naar te kijken. Dit keer heb ik een lijstje gemaakt met mooie kerstdecoratie van H&M. Dus mocht je ook dol zijn op kerstdecoratie, scroll dan gezellig verder.

Mooie Kerstdecoratie van H&M

Wat een leuke en schattige items hè? De eerste belletjes krans heb ik een paar jaar geleden gekocht en ieder jaar is het weer zo leuk om deze van zolder te halen. En eigenlijk twijfel ik ieder jaar of ik een adventskalender in huis op ga hangen. Ik vind het er erg gezellig uitzien, maar tijdens de maand december krijg je al zo veel cadeautjes. Hierdoor vind ik het overbodig. Maar deze hanger ziet er wel heel leuk uit.

Ook kerstsokken vind ik heel schattig. Hier hoeft je natuurlijk niet zo veel cadeautjes in te stoppen en zou je bijvoorbeeld ook een paar sokken, een leuke muts, een beautyproduct, iets lekkers of een leuke persoonlijke brief in stoppen.

Het kaasbord en het peper en zout stelletje zijn niet typisch kerst, maar ik vind ze zo tof! Ik heb een beetje een zwak voor gevelpandjes, dus mag ik deze nog even op mijn verlanglijstje zetten?

Bij H&M verkopen ze nu heel veel van die kerststerren lampen. Heel tof! Ik zou ze voor het raam hangen of in een wat donker hoekje.

Ik vind het zo jammer dat er niet meerdere H&M home winkels zijn, want dan zou ik vaak even binnen wandelen. Ik zag trouwens in mijn H&M app dat ik 25% korting op een product naar keuze krijg. Ik heb geen idee of iedereen deze korting krijgt, maar wie weet scheelt het je weer wat!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *