De mooiste kringloop vondsten #2

De vorige keer gaf ik aan dat ik het erg leuk vind om opzoek te gaan naar tweedehands spullen bij de Kringloopwinkel. De ene keer…

by 

De vorige keer gaf ik aan dat ik het erg leuk vind om opzoek te gaan naar tweedehands spullen bij de Kringloopwinkel. De ene keer koop je er niets en de andere keer ga je ineens naar huis met allerlei spulletjes. Tenminste ik. Want de vorige keer ging ik naar huis met drie hele leuke aankopen! Aankopen die ik eigenlijk helemaal niet nodig had, maar waar ik wel enorm blij van word. Ze hebben allemaal een plekje gekregen in de keuken, waar ik ze ieder dag kan zien.

Maar ook nu heb ik weer een paar mooie vondsten bij de kringloop gevonden! En aangezien ik de vorige keer veel leuke reactie kreeg, is hier deel twee van mijn kringloop vondsten!

Rieten kinderstoeltje

Het leek mij leuk om een kinderstoeltje op de slaapkamer van Nora neer te zetten, waar ze lekker in kan zitten of waar ze haar knuffeltjes in kan zetten. Al een hele lange tijd ben ik weg van die schattige lotus kinderstoeltjes, maar toch vind ik ze iedere keer net iets te duur. Daarnaast is Tim er een keertje in een winkel op gaan zitten, hij leunde iets te ver over de armleuning en kukelde daardoor bijna om. Dit weerhield mij er helaas toch van. Maar gelukkig heb ik een heel leuk alternatief gevonden! Bij de Kringloop kwam ik namelijk een heel lief rieten kinderstoeltje tegen. Ik was direct helemaal enthousiast en bang dat iemand hem voor mij neus mee zou nemen. Vooral toen ik zag dat hij maar 4 euro kostte. Yes! Inmiddels heeft hij een perfect plekje op de slaapkamer gekregen.

Theetipjes

Misschien vind je ze wat tuttig, maar toch werd ik heel blij van deze kleine theetipjes. Ze zijn ideaal om je theezakje op te zetten. En het is dat ik er geen plek voor heb, maar anders zou ze ook nog wel erg leuk aan de muur kunnen hangen. Prijs: €1,50

Sinaasappelschaaltjes

Ik heb iets met fruit. Zo ben ik enorm blij met mijn citroenvazen en met mijn knoflookvaasjes. Maar ook deze andere fruitvazen van Des Pots blijf ik geweldig vinden. Het kon dan ook niet anders dan dat ik aangetrokken werd door deze leuke sinaasappelschaaltjes. En wat nog veel leuker aan deze schaaltjes was; ze waren gratis! Ze lagen in een doos met spullen die je gratis mee kon nemen. Huh? Gek toch?

Winnie de Poeh boek

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet veel lees. Ik gun mij er niet de tijd voor. Maar toch vind ik het wel leuk om eens in de zo veel tijd een boek te lezen dat gemakkelijk weg leest. Dit boek van Winnie de Pooh kwam ik tegen en direct was ik verliefd. Hij ziet er nog zo mooi uit. Bijna ongelezen. Dit boek is natuurlijk al een plaatje op zich en krijgt daarom ook zeker een plekje in mijn buffetkast. Prachtig! Ik betaalde er 3 euro voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *