De Mooiste Kringloopvondsten #3

Mooie kringloopvondsten Het liefst ga ik iedere week wel even naar de Kringloopwinkel. In mijn woonplaats zijn twee Kringloopwinkels te vinden en ik kan eigenlijk…

by 

Mooie kringloopvondsten

Het liefst ga ik iedere week wel even naar de Kringloopwinkel. In mijn woonplaats zijn twee Kringloopwinkels te vinden en ik kan eigenlijk niet zeggen bij welke kringloop ik nu de leukste dingen kan vinden. Nu moet ik ook zeggen ik op veel dingen zoek. Zo ben ik dol op servies, leuke interieur spulletjes en ik koop er ook regelmatig kinderboeken. Dit keer vond ik ook weer een paar leuke kringloopvondsten. Ik heb ze onder elkaar gezet!

Bloempot

Deze bloempot had een andere kleur toen ik het kocht. Ik vond de pot mooi van vorm en structuur en heb hem thuis een off white kleurtje gegeven. Het is een bloempot voor buiten en eigenlijk wilde ik er van die leuke voorjaarsbollen in doen, maar voor nu staat hij ook perfect ik de keuken. 🙂 Prijs: 1 euro.

Nijntje servies

Hoe lief is dit Nijntje serviesje! Ik vind het zo leuk. We hebben er al mee gespeeld en het is een groot succes. Er zit nog een melkkannetje bij en nog een extra theepotje. Deze ben ik vergeten om op de foto te zetten. Ik betaalde voor het serviesje van Nijntje 5 euro. Niet heel goedkoop, maar ik vind het het zeker waard!

Gevelhuisjes

Deze schattige gevelhuisjes heb ik al een paar weekjes, maar toch heb ik ze nog niet goed aan jullie laten zien. Ze zijn volgens mij van aardewerk en ik vond ze bij de kassa. Ik zou ze hierdoor bijna misgelopen zijn. Ik nam er uiteindelijk drie mee naar huis, met het idee dat ze een plekje aan de muur in het toilet kregen. Toch is dit nog niet gelukt, want ze staan in de keuken. En eigenlijk is dat ook wel een heel gezellig plekje. De gevelhuisjes waren niet heel goedkoop. Ze kostten namelijk €1 per stuk.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *