De voordelen van een mobiele douchecabine huren voor een badkamerverbouwing

Wanneer je een nieuwe woning gekocht hebt kan het best zijn dat je nog wat wilt gaan verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken of de…

by 

Wanneer je een nieuwe woning gekocht hebt kan het best zijn dat je nog wat wilt gaan verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken of de badkamer. Dit zijn ook direct twee ruimtes in huis die je veel gebruikt en die je graag zo snel mogelijk verbouwd wilt hebben. Toch is zo’n verbouwing meestal niet binnen een paar dagen gerealiseerd. Vooral wanneer leidingen verlegt moeten worden of tegels geplaatst moeten worden. Destijds hebben wij ook onze badkamer helemaal verbouwd. We woonden toen nog in onze vorige woning, waardoor wij van deze badkamerverbouwing geen last hebben ondervonden. Maar wat als je nu een badkamer zou willen verbouwen en tegelijkertijd in deze woning woont? Het is verstandig om een goed plan te maken om de verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wie doet het sloopwerk? Hoelang ben je hiermee bezig? Zit er een wachttijd op het laten leveren van de producten? Zodra dit in kaart gebracht is is het ook zeker verstandig om na te denken over een tijdelijke voorziening. Want waar ga je douchen tijdens de verbouwing? Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk een mobiele douchecabine huren. Deze wordt geplaatst op de gewenste plek voor een periode die je verhuurder afspreekt en is zeker geen overbodige luxe. Ik vertel je er graag meer over.

Het huren van een mobiele badkamer

Een badkamer is een ruimte in huis die je toch wel erg vaak gebruikt. Vooral als je er even geen gebruik van kunt maken, zal je merken dat de badkamer een ruimte is die je toch wel gaat missen. Wanneer je wat op leeftijd bent, een baan hebt waarbij je snel vuil wordt of wanneer je een gezinshuishouden hebt, dan wordt een badkamer extra veel gebruikt. Tijdens een verbouwing is het prettig om je regelmatig even op te frissen en dat kan gemakkelijk met een mobiele badkamer huren, maar er zijn nog een aantal voordelen van een mobiele badkamer.

De voordelen van een mobiele badkamer

Gemak

Een mobiele badkamer kun je voor een bepaalde periode laten plaatsen. Het is natuurlijk niet hetzelfde als een “gewone badkamer”, maar het bevat zeker de voorzieningen die je gewend bent. Tijdens de verbouwing kun je dus blijven douchen, zonder dat je bij iemand anders aan hoeft te kloppen om even gebruik te kunnen maken van de douche.

Hygiëne

Tijdens een verbouwing wordt je sneller vuil. Het is dan ook meer dan belangrijk dat je jezelf goed schoon houdt. Door een mobiele douchecabine te plaatsen kan iedereen zich snel even opfrissen.

Tijdbesparend

Kies je niet voor een mobiele badkamer dan zal je waarschijnlijk elders moeten gaan douchen. Dit kan bijvoorbeeld in een sportschool of bij familie, maar ideaal is dit natuurlijk niet. Het kost vaak veel meer tijd dat je liever in de verbouwing zou willen steken.

Een mobiele badkamer of mobiele douchecabine is te verplaatsen

Ben je met een grote verbouwing bezig en staat de mobiele badkamer op een gegeven moment toch een beetje in de weg, dan is het mogelijk om deze te verplaatsen naar een andere plek. Hierdoor kan je gebruik blijven maken van de voorziening en verstoord het de verbouwing niet. Zodra je de mobiele douchecabine niet meer nodig heb, wordt hij weer opgehaald.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *