Dit is waarom luxe behang zo’n groot verschil kan maken

Behang wordt al vele jaren toegepast in interieurs. Vooral in slaapkamers en woonkamers zie je het vaak. Behang is een sfeermaking en kan de ruimte…

by 

Behang wordt al vele jaren toegepast in interieurs. Vooral in slaapkamers en woonkamers zie je het vaak. Behang is een sfeermaking en kan de ruimte een prachtige upgrade geven. En toch is behang ook een tijd minder populair geweest. Behang zou niet altijd van goede kwaliteit zijn en het patroon zou snel gaan vervelen. In plaats daarvan werd er vaker gekozen voor glasweefselbehang. Glasweefselbehang is gemakkelijk aan te brengen en overschilderbaar. Maar inmiddels is behang terug van weggeweest en dan met name prachtig luxe behang dat de ruimte allure en warmte geeft.

Arte behang

Er zijn tegenwoordig veel verschillende merken behang. Dit betekent ook dat er veel verschil zit tussen de kwaliteit van het behang. Voor een slaapkamer is het niet altijd nodig om voor heel luxe behang te kiezen, maar in een woonkamer mag behang zeker een mooie aanvulling op het interieur zijn. Eén van de mooiste behangmerken is Arte. Arte heeft een ruim assortiment aan exclusieve en luxe behangsoorten die ook nog eens duurzaam zijn. Ze worden ontworpen door designers en het Arte behang wordt vaak toegepast op luxe interieurs en mooie woningprojecten. Arte staan dan ook internationaal bekend om haar prachtige, unieke en innovatieve behangcollectie. Er wordt nauwkeurig gezocht naar de mooiste materialen, schitterende texturen en vernieuwing patronen. Daarnaast zijn de designers constant op zoek naar nieuwe technieken en wordt er gewerkt met natuurlijke materialen. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht, dat aansluit bij de huidige trends.

Het Facet behang van Arte

Naast gewoon luxe behang staat Arte ook bekend om haar Facet behang. Dit is behang dat voorzien is van een patroon en reliëflijnen. Het kan op verschillende manieren, in verschillende richtingen, gedrukt worden, waardoor het in iedere ruimte weer een ander effect geeft. Door het lichtinval ontstaat er een dynamisch geheel waar je naar wilt blijven kijken.

Naast het mooie facet behang kun je bij Arte ook veel goudkleurig behang vinden. Denk aan dessins met mooie bladeren, tropische bomen en geometrisch behang. Deze dessins worden handgesneden en zullen een eye-catcher voor het interieur zijn.

Voordelen van Arte behang

Het behang van Arte is van hoge kwaliteit. Vooral als je een Hotel Chique interieur wilt creëren, dan sluit het behang hier goed bij aan. Maar er zijn nog een aantal voordelen, namelijk dat het behang van Arte uniek is, afwasbaar is, stootvast is en zelfs brandveilig is.

Ik vind het behang van Arte echt prachtig! Graag zou ik het op de wand achter het bed willen aanbrengen. Maar ook in de hal of in de woonkamer zou het schitterend staan. De kleuren vind ik erg mooi en ook de texturen zorgen voor zo veel warmte, sfeer en diepgang. De collectie Arte Essentials Les Nuances vind ik het allermooist. De linnen structuur past zo perfect bij de rest van ons interieur!

Ben jij al bekend met Arte behang?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *