DIY Anna + Nina Daisy kandelaar

De laatste tijd kom ik in veel verschillende winkels van die leuke glazen kaarsenhouders / kandelaars tegen. Lange, korte, smalle, met bolling, etc. Eigenlijk zijn…

by 

De laatste tijd kom ik in veel verschillende winkels van die leuke glazen kaarsenhouders / kandelaars tegen. Lange, korte, smalle, met bolling, etc. Eigenlijk zijn ze vrij simpel, maar doordat ze van (gekleurd) glas gemaakt zijn, zijn ze nog met wat unieker. Ik had ze een lange tijd geleden al eens gezien bij Anna + Nina, maar daar vond ik ze veel te duur. Echter bleef deze leuke glazen kandelaar in mijn hoofd hangen en daarom besloot ik hem zelf te gaan maken! Ik gebruikte hiervoor een glazen kaarsenhouder van Blokker, maar mocht je een andere tegen komen, dan is die natuurlijk ook helemaal prima!

Die van mij kostte namelijk €5,99. Niet heel erg goedkkoop, maar in verhouding tot die van Anna + Nina was het een koopje.

Wat heb je nodig voor de Anna + Nina Candle holder.

  • Een glazen kandelaar
  • Twee kleuren nagellak. Ik heb een huidkleurige nagellak gebruik en een parelmoer glitternagellakje.

Zo maak je de Anna + Nina kaarsenstandaard.

  1. Eigenlijk is het mega simpel en hoef je voor deze DIY helemaal geen beschrijving te hebben. Het enige dat je namelijk maar hoeft te doen is voorzichtig bloemetjes te maken met nagellak.
  2. De eerste stap is het maken van kleine stipjes met nagellak evenredig van elkaar verdeeld over de kandelaar. Laat deze stipjes nagellak goed drogen.
  3. Vervolgens breng je rondom de stipjes nog 5 andere stipjes aan met glitternagellak. Hierdoor ontstaat er een bloemetje.

Ik heb het zelf best wel subtiel gehouden, maar je kan de bloemetjes natuurlijk ook felgekleurder maken. Het is maar net wat je het leukste vindt! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *