Een mobiele douchecabine gebruiken tijdens badkamer verbouwing of renovatie

Het renoveren of verbouwen van de badkamer kan een enorme drempel zijn wanneer je in de woning blijft wonen. Een badkamer verbouwen doe je niet…

by 
mobiele douchecabine

Het renoveren of verbouwen van de badkamer kan een enorme drempel zijn wanneer je in de woning blijft wonen. Een badkamer verbouwen doe je niet “zo even” en een geschikt moment vinden is toch lastig. Vooral wanneer je al wat op leeftijd bent, een baan hebt of kinderen hebt. Daarom is het verstandig om van tevoren een plan te maken om er voor te zorgen dat de renovatie of verbouwing van de badkamer zo efficiënt mogelijk verloopt. Samen met de aannemer zou je dit plan kunnen opstellen. Maar naast dat je zo snel mogelijk de verbouwing achter de rug wilt hebben, is het ook wel zo prettig dat je alsnog een voorziening hebt om je te kunnen douchen. Dit kun je doen door een mobiele douchecabine aan te schaffen. De mobiele badkamer wordt op de gewenste plek geplaatst, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over waar je je kunt douchen, wassen en tandenpoetsen.

Een mobiele douchecabine

Iedere dag gebruik je minimaal twee keer de badkamer. Wanneer je de badkamer aan het verbouwen bent, zul je zien dat deze ruimte gaat missen. Tijdens een verbouwing kun je sneller een douchebeurt gebruiken en dan is het wel zo prettig dat je je even op kunt frissen. Vooral wanneer je tijdens de badkamer verbouwing ook nog naar het werk moet of wanneer je kinderen hebt, is een badkamer onmisbaar. Een mobiele badkamer of mobiele douchecabine is gemakkelijk te plaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag.

Waar kan een mobiele douchecabine geplaatst worden

Een mobiele douchecabine wordt meestal in een schuur, overkapping of garage geplaatst, maar kan op iedere plek in de woning of in de tuin geplaatst worden. Het liefst wel in een overdekte ruimte. Ze zijn meestal erg compact, waardoor ze ook door een gang heen kunnen. Door eventueel een lekbak onder de douchecabine te plaatsen voorkom je dat je lekkage krijgt.

Mobiele badkamer tijdens verbouwinghttps://unsplash.com/photos/black-and-white-pump-bottle-CpTbMyO2CcM

Het gemak van een mobiele douchecabine

Het woord “mobiele douchecabine” zegt het al. Het is gemakkelijk te plaatsen op iedere gewenste plek, maar ook zeker te verplaatsen. Ben je met een grote badkamer verbouwing bezig, dan kan het zijn dat de douchecabine op een gegeven moment op een minder gunstige plek staat. Door middel van een heftruck of palletwagen kun je zelf de cabine verplaatsen.

Efficiënt

Tijdens een verbouwing zul je zien dat een ruimte waar je je kan wassen wel erg prettig is. Op deze manier hoef je niet bij familie of de sportschool te douchen. Dit kost vaak ook meer tijd. Kostbare tijd die je waarschijnlijk liever in de verbouwing zou willen steken of zou willen gebruiken om te ontspannen. Mocht je een douche niet noodzakelijk vinden, dan zou je er eventueel ook voor kiezen om een mobiel toilet aan te schaffen.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *