Een nieuw interieur zonder geld uit te geven

Met een paar veranderingen krijg je een nieuw interieur zonder geld uit te geven volgens de laatste woontrends!

by 
interieurtrends
Bron

De maand oktober staat bekend om de woonmaand van het jaar. Interieurmerken en -winkels komen met gloednieuwe collecties om het in huis de komenden maanden nog gezelliger te maken. Warme kleuren, zachte stoffen, mooie decoratie. We trekken weer naar binnen en dat is het een perfect moment om het in huis weer gezellig te maken. En toch hoef je geen nieuw items te kopen om mee te kunnen doen aan alle woontrends. Want ook met een paar veranderingen zorg je ervoor dat jouw interieur weer “up-to-date” is volgens de laatste trends! Hoe? Wij delen 5 tips voor een nieuw interieur zonder geld uit te hoeven geven.

Een nieuw interieur zonder geld uit te hoeven geven

Verander de wanddecoratie

Een schilderijtje hier, een lijstje daar, een mooi wandhanger of juist een souvenir uit een heerlijk vakantieland. Wat heb jij allemaal aan de wanden hangen? Soms is het goed om er eens aandachtig naar de huidige wanddecoratie te kijken. Is het tijd voor iets anders? Er zit waarschijnlijk al een schroef in de muur, dus dan kun je het heel gemakkelijk vervangen voor iets anders. Vooral lijsten met posters of foto’s zijn perfect om zo veel mogelijk met de tijd mee te kunnen gaan. Onderstaande posters kun je trouwens zo uitprinten en in de lijstjes stoppen.

Wandplanken

Naast wanddecoratie heb je misschien ook wel leuke plankjes aan de muur hangen. Het komt vaak voor dat er op deze plankjes mooie decoratie gezet wordt. Maar hoe leuk is het om de decoratie af en toe eens te vervangen! Ben je toch wat gehecht aan de spulletjes, dan kun je er ook voor kiezen om ze net even wat anders neer te zetten. Maak gezellige groepjes, waardoor het er net wat anders uitziet en misschien zelfs wel netter oogt.

Maak zelf een nieuw interieur zonder geld uit te geven

Tijdens de herfst is de kans op een regenbui aanzienlijk groter. Grijp deze kans door zelf aan de slag te gaan en maak iets leuks voor in huis. Gebruik droogbloemen, ga aan de slag met waterverf of maak zelf gezellige kussenhoezen.

Verplaatsen

Staan de meubels, planten, verlichting en decoratie op een goede plek, dan zal je ze waarschijnlijk niet snel meer verplaatsen. Wat goed staat, staat goed. Toch? En toch kan het zijn dat bepaalde items veel beter tot z’n recht komen, wanneer ze net even wat anders staan. Draai de eettafel een kwartslag, zet die grote plant op een andere plek of kijk eens kritisch naar de indeling van de zithoek. Het kan je soms verrassen wat een paar aanpassingen al kunnen doen. En ben je toch niet zo tevreden, dan zet je het gewoon weer op de oude plek.

Natuur

De komende tijd zal de natuur steeds mooier gaan worden. De bladeren veranderen langzaam van kleur, in het bos liggen dennenappels en ook zijn er nog steeds mooie bloemen die je kan drogen. Zoek ze langs de weg, in mooie natuurgebieden of bezoek speciale pluktuinen.

Lees ook: Droogbloemen lang mooi houden

Een nieuw interieur zonder veel geld uit te hoeven geven, woontrens, leuke trends, oktobber woonmaand vtwonen weer verliefd op je huis, Een nieuw interieur zonder geld uit te geven

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *