Fruitvazen in jouw interieur!

Terwijl de vaas vroeger vooral in huis stond om bloemen in neer te zetten, is het nu een echte eyecatcher geworden. Bloemen stralen nu nog…

by 

Terwijl de vaas vroeger vooral in huis stond om bloemen in neer te zetten, is het nu een echte eyecatcher geworden. Bloemen stralen nu nog meer in een prachtige vaas en in veel gevallen is de vaas zo mooi dat er helemaal geen bloemen in hoeven te staan om op tafel neer te zetten. Ik heb in mijn keuken een paar citroenvazen staan en als ik een grotere keuken zou hebben, dan zou ik er nog meer leuke fruitvazen aanschaffen. Zo leuk! Vooral een aardbeienvaas of een sinaasappelvaas vind ik heel mooi. Ik heb een paar van deze toffe vazen bij elkaar gezocht die gelijk op zullen vallen in de keuken. Hier komen ze!

1. It’s a present (€18,95) / 2. Aardbei vaas – Des Pots (€34,95) / 3. Viv! Home Luxuries vaas Framboos (€34,95) / 4. Zio – Jotex (€25,99) / 5. Van Roon limoenvaas (€200,00) / 6. COCOmaison (€11,99)

Gaaf zijn ze he! Ik ben echt dol op dit soort vazen. Ze staan perfect in een keuken en geven vaak ook dat ene extra om de keuken nog mooier te maken. Maar naast vazen is fruit ook erg leuk om op een andere manier te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan bordjes, leuke posters, schaaltjes of manden.

One comment

  1. Haha, ik keek naar je selectie en die groene vaas viel me als eerste op! Ik vraag me oprecht af hoe ik het toch elke keer weer voor elkaar krijg om altijd de meest dure dingen het leukst te vinden;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *