HKliving Look-a-like koffiekopjes en schaaltjes

HKliving is een prachtig merk. Het merk is vooruitstrevend als het om woondecoratie en servies gaat. Ik heb zelf een paar koffiebekers en ook een…

by 
Goedkope HKliving koffiekopjes

HKliving is een prachtig merk. Het merk is vooruitstrevend als het om woondecoratie en servies gaat. Ik heb zelf een paar koffiebekers en ook een heel erg mooi sierkussen, waar ik erg trots op ben. Maar toch moet ik eerlijk bekennen dat HKliving niet een heel budget proof merk is. Ik was dan ook blij verrast toen ik hele mooie HKliving look-a-like mokjes bij de Action tegenkwam. Er waren verschillende kleuren / varianten verkrijgbaar, waardoor ik toch wel een tijdje heb lopen twijfelen welke goedkope HKliving koffiekopjes ik mee zou nemen. Ik nam vier mokken mee naar huis en eenmaal thuis kon ik niet wachten om het beschermingspapier om de kopjes weg te halen. Ze zijn zo leuk! Vooral de lichtgrijze koffiebekers vind ik erg mooi. Maar ook de roze bekertjes zijn erg mooi. Ik heb ze dan ook een leuk plekje gegeven op de plank boven het aanrecht.

Ik was eigenlijk zo blij met de goedkope koffiekopjes dat ik toch nog een beetje nieuwsgierig werd naar de andere kleuren mokken. En wat bleek, er waren ook HKliving namaak schaaltjes verkrijgbaar! In precies dezelfde kleuren als de mokjes, waardoor ze goed met elkaar matchen. Ik vind het erg leuk om verschillende schaaltjes in huis te hebben. Ze komen altijd wel van pas. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om weer een bezoekje te brengen aan de Action, maar zodra ik er weer ben gaan er ook zeker weten vier van deze leuke schaaltjes mee naar huis! Het is zo leuk om dit soort koopjes tegen te komen.

Het kan bijna niet anders dan dat de goedkope HKliving koffiekopjes voor een klein prijsje bij de Action verkrijgbaar zijn.

Prijs HKliving namaak mokjes: €1,39 per stuk.
Prijs HKliving namaak schaaltjes: €1,39 per stuk.

Lees ook: Met deze handige tips krijg je het minder koud.

Deze vind je misschien ook leuk!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *