Halloween taarten om de show mee te stelen

Halloween staat bekend als hét griezelfeest van het jaar. En daarom hebben we een paar hele toffe Halloween taarten gevonden!

by 

Halloween taarten. Halloween staat bekend als hét griezelfeest van het jaar. Vlak voor Halloween (31 oktober) zie je overal weer allerlei leuke versiering en kostuums voorbij komen. Het is een feest dat in Nederland nog niet veel gevierd wordt, maar toch zie je dat er steeds meer aandacht aan besteedt wordt. De volgende taarten zal je misschien niet zo snel gaan maken, maar toch vinden we ze er zo angstaanjagend lekker uitzien, dat we ze niet achter konden houden. En ja, omdat het bijna Halloween is, is het natuurlijk wel extra leuk om ze even in het zonnetje te zetten.

Leuke taarten voor een Halloweenfeest

1 / 2
3 / 4
5 / 6
7 / 8
9 / 10

Halloween taarten voor een Halloweenfeest

Leuke Halloween taarten hè? Ze zien er stuk voor stuk waanzinnig uit. Vooral de taart in de vorm van een kaars. Hoe maak je zoiets?! Met dikke vloeibare chocolade? Superknap! Maar ook de vleermuizen. Ze zijn waarschijnlijk ook van chocolade gemaakt. Dat vraagt vast om een lange tijd oefenen voordat je ze zo uit de losse pols kan maken. En dan maar hopen dat ze niet breken…

En hoe lief zijn de schattige mini spookjes en pompoentjes van foto 4? Ze zijn eigenlijk zonde om op te eten, vinden jullie niet? Dan zijn de spookjes van nummer 9 toch wat gemakkelijker om te maken. Waarschijnlijk zijn deze gemaakt van marshmallows met daarop eetbare oogjes geplakt. Leuk bedacht!

Naast deze taarten hebben we ook nog een aantal Leuke Halloween decoratie onder elkaar gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *