Hema verjaardagstaart versieren doe je zo!

Bij een kinderverjaardag hoort natuurlijk een taart. Volgende maand wordt mijn dochtertje 3 jaar en ik ben al aan het bedenken wat voor taart er…

by 

Bij een kinderverjaardag hoort natuurlijk een taart. Volgende maand wordt mijn dochtertje 3 jaar en ik ben al aan het bedenken wat voor taart er moet gaan komen. Gelukkig weet ze zelf goed wat ze leuk vindt en kan het bijna niet anders dan dat het iets met poesjes of regenbogen gaat worden. Hopelijk ga ik zoiets vinden!

Toch is het nog best lastig om een taart helemaal naar wens te maken. Voor de eerste verjaardag van Nora heb ik twee taarten bij de Hema besteld. Dit waren drip taarten met roze glazuur die ik vervolgens zelf ging versieren. Ik bestelde de kleine variant en de middelgrote versie van deze stapeltaart. Door het roze glazuur is het gelijk al een geweldige taart die je alleen nog maar mooier kan maken! Ik gebruikte hier het volgende voor:

  • Prikkertje in de vorm van bloemetjes (Sostrene Grene)
  • Paaseitjes
  • Snoepjes (worteltjes)
  • Discodip
  • 1 verjaardagkaarsje (Sostrene Grene)

Ik vond het destijds erg leuk om een beetje een konijnen thema aan haar verjaardag te geven. Helaas bleek het wat lastig om een konijnen verjaardagstaart te vinden, waardoor de taart meer een lente thema kreeg. Ik kocht hiervoor wortelsnoepjes bij Jamin en van die lekkere paaseitjes bij de supermarkt. Momenteel liggen de winkels vol met lekkere dingetjes voor Pasen, dus die zou je nu goed kunnen gebruiken.

De prikkertjes en het kaarsje kocht ik bij Sostrene Grene. Al zag ik dat de Hema deze kaarsjes nu ook verkoopt.

Uiteindelijk maakte ik de taart af met discodip. Zo leuk! Hiervoor ging ik naar een cafetaria bij mij in de buurt. Ik trok de stoute schoenen aan om te vragen of ik ook een bakje discodip los kon kopen en dit kon! Het werd blijkbaar ook vaker gedaan, want in de kassa stond dat één bakje ijstopping €1,- kost. Geen geld voor zo’n kleurrijk bakje vol feest!

De stapeltaart van de Hema is uiteindelijk heel gezellig en feestelijk geworden. Hij was wel machtig en misschien niet helemaal mijn lievelingstaart, maar toch was het een mooie verjaardagstaart en een grote eyecatcher!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *