Het Kerstsfeertje bij ons thuis

Kerst vind ik een heerlijk gezellige tijd van het jaar. Nu ik kinderen heb is de periode van Sinterklaas natuurlijk ook erg leuk, maar voor…

by 

Kerst vind ik een heerlijk gezellige tijd van het jaar. Nu ik kinderen heb is de periode van Sinterklaas natuurlijk ook erg leuk, maar voor mij is Kerst toch nog net iets persoonlijker, sfeervoller en warmer. Daarnaast kan ik vaak niet wachten om de kerstdecoratie weer van zolder te halen en onze kunstkerstboom te versieren. Dit jaar deden we dit met z’n vieren. Tim ging dolblij aan de gang met de kerstballen en voor ik het wist lag er eentje op de grond. Hij was in tranen. Zijn lievelings kerstbal (een vrij simpele kerstbal in de vorm van een ster) was kapot gegaan en de andere kersthangers waren natuurlijk veel minder mooi dan deze. Gelukkig toverde ik al snel een zelfde soort kerstbal uit de opbergbak. Fieuw, ik had hier destijds twee van gekocht, omdat ik ze ook wel erg leuk vond. Tim was weer blij en we gingen verder met decoreren. De kerstboom werd steeds voller en mooier en overal in de woonkamer werd leuke kerstversiering en kerstdecoratie neergezet of opgehangen. Ik moet zeggen dat ik mijn interieur het liefst rustig houd, maar tijdens Kerst mag het toch iets meer opvallen. Notenkrakers, kerststerren, porseleinen huisjes, papieren kerstboompjes, leuke sterrenslingers, meer en meer werd ons kersthuis gezelliger.

Ik heb inmiddels een aantal foto’s van ons kerstsfeertje gemaakt en het leek mij leuk om deze met jullie te delen. Natuurlijk kun je ze ook allemaal terug zien op mijn Instagram-account. Maar nu je toch op mijn website terecht gekomen bent, heb ik ze ook hier onder elkaar gezet.

Binnenkijken in ons kersthuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *