HKliving geurkaars Look-a-like

HKliving geurkaars Look-a-like. Ik ben toch wel een beetje gevoelig voor mooi keramisch servies. Het servies van HKliving vind ik dat ook erg mooi. Maar…

by 
HKliving Look-a-like

HKliving geurkaars Look-a-like. Ik ben toch wel een beetje gevoelig voor mooi keramisch servies. Het servies van HKliving vind ik dat ook erg mooi. Maar hierin ben ik niet de enige, want het servies en de woondecoratie van HKliving is erg populair. Gelukkig kwam ik een tijdje geleden hele leuke HKliving namaak koffiebekers en leuke potjes tegen voor een heel leuk prijsje. Iedere keer als ik er naar kijk word ik er weer blij van. Maar stiekem heb ik nog iets kunnen scoren dat ook erg tof is om in huis te halen. Of beter gezegd; voor in de tuin of voor op het balkon te halen. Namelijk citronella kaarsen die erg veel weg hebben van het servies van HKliving.

Het schaaltje waarin de geurkaars zit is zo mooi! Het is bruin van kleur en dit is ook gelijk de enige kleur die verkrijgbaar is. Ik vind het prachtig! Helemaal om te combineren met de leuke look-a-like potjes die ik tijdens de zomermaanden op de eettafel in de tuin wil gaan neerzetten.

HKliving geurkaars Look-a-like

De geurkaars is een citronella kaars. Je moet van de geur houden (ik vind het wel erg lekker) en het is natuurlijk een perfecte kaars om muggen mee te verjagen. En mocht de kaars op een gegeven moment op zijn, dan kun je het keramische schaaltje nog gebruiken voor bijvoorbeeld borrelhapjes. Zo leuk!

Net als de koffiebekers en de bloempotjes was ook deze geurkaars heel betaalbaar. Wel iets duurder dan ik verwacht had, maar ik vind het zeker z’n geld waard.

Prijs HKliving namaak geurkaars: €3,33 per stuk.

HKliving geurkaars Look-a-like

In de webshop kwam ik ook nog hele leuke kleine kaarsjes in potje tegen dat mij erg aan de koffiebekers van HKliving doet denken. Ik zag ze niet in de winkel, maar nu heb ik er ook niet naar gezocht. De eerst volgende keer dat ik weer bij de Action ben ga ik ook zeker even bij deze namaak HKliving potjes kijken.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *