HKliving Look-a-like potjes

HKliving Look-a-like potjes HKliving is een prachtig merk dat erg populair is. Vooral het servies en de woondecoratie van HKliving zijn erg gewild. Ik heb…

by 

HKliving Look-a-like potjes

HKliving is een prachtig merk dat erg populair is. Vooral het servies en de woondecoratie van HKliving zijn erg gewild. Ik heb zelf een paar koffiebekers en een sierkussen, maar het liefst zou ik natuurlijk nog meer mooie spulletjes van HKliving aan willen schaffen. Helaas is het merk alleen niet heel goedkoop. Gelukkig kwam ik een tijdje geleden bij de Action HKliving look-a-like koffiebekers tegen. Deze vind ik nog steeds geweldig! Stiekem baal ik een beetje dat ik destijds niet meer van deze leuke koffiekopjes gekocht heb, want ze zijn volgens mij niet meer verkrijgbaar. En toch weet je het bij de Action niet. Het kan maar zo dat ze weer terug in het assortiment komen. Maar tot die tijd is er nog iets anders tofs dat je bij de Action kan vinden, namelijk HKliving look-a-like potjes. Deze leuke potjes zijn eigenlijk bloempotjes die erg veel weg hebben van het servies van HKliving. Ik kon ze natuurlijk niet laten liggen en ik wil ze graag aan jullie laten zien!

De potjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in twee verschillende formaten. Ik heb voor een klein bloempotje en een wat groter bloempotje gekozen. Het zijn niet hele grote potjes, maar dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk. Ik ben eigenlijk van plan om ze buiten op de eettafel neer te zetten en er leuke plantjes in te zetten. En tot die tijd heb ik ze een plekje gegeven op de wandplank boven het aanrecht.

Deze Namaak HKliving potjes zijn voor een klein prijsje bij de Action verkrijgbaar.

Prijs HKliving namaak potjes klein: €2,99 per stuk.
Prijs HKliving namaak potjes groot: €3,99 per stuk.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *