HKliving Look-A-Like voorraadpotten

We kennen waarschijnlijk allemaal het prachtige merk HKliving al. Dit merk staat bekend om haar mooie woondecoratie, geurkaarsen en aardewerken servies. Ik vind vooral het…

by 

We kennen waarschijnlijk allemaal het prachtige merk HKliving al. Dit merk staat bekend om haar mooie woondecoratie, geurkaarsen en aardewerken servies. Ik vind vooral het servies erg mooi, maar er zit natuurlijk wel een prijskaartje aanvast. Gelukkig heeft de Action af en toe geweldige look-a-likes. Een tijdje geleden kwam ik een aantal hele mooie HKliving look-a-like koffie kopjes tegen bij de Action. Ze waren er in verschillende varianten en leken enorm veel op de mokken van HKliving. Ik nam er twee mee, maar achteraf heb ik best wel wat spijt dat ik er niet meer meegenomen heb. Inmiddels zijn ze namelijk niet meer in het assortiment van de Action te vinden, dus ik hoop dat ze nog eens terug komen. Maar wat ik wel gevonden heb zijn super mooie voorraadpotten die ook exact lijken op het servies van HKliving!

Net als de koffie mokjes zijn ook deze voorraadpotten gemaakt van aardewerk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook iedere voorraad pot is uniek. Op de pot zit een deksel gemaakt van bamboe. Deze past er erg goed bij, maar zou je ook gewoon van de voorraad pot af kunnen laten. De HKliving namaak voorraadpotten zijn perfect om op het aanrecht te zetten voor keukenmaterialen, maar ook erg leuk voor bijvoorbeeld koffiecupjes, suiker, koekjes en straks natuurlijk paaseitjes!

Oh, want ben ik er blij mee! Ik werd in de Action natuurlijk zo enthousiast dat ik drie potten meegenomen heb. Ik laat het mij niet nog een keertje gebeuren dat ik straks spijt heb dat ik er niet meer gekocht heb, want deze drie kleuren staan prachtig in mijn keuken op de plank boven het aanrecht.

Het kan natuurlijk niet anders dan dat de goedkope HKliving potten voor een klein prijsje bij de Action verkrijgbaar zijn, want de HKliving namaak voorraadpot kost €2,49 per stuk. Super goedkoop voor zo’n leuke pot. Dus mocht je een keertje weer bij de Action zijn, neem dan zeker even een kijkje.

Lees ook: Met deze handige tips krijg je het minder koud.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *